Gå videre til innhold

Pressemelding -

Viser nyskapende teknologi på årets Aqua Nor

Aqua Nor er verdens største messe innen akvakultur-teknologi, og finner sted 15.-18. august i Trondheim. Schneider Electric deltar med en stand for å vise ny og innovativ teknologi. Det dreier seg om integrerte kontrollromsløsninger fra Schneider Electric og Wonderware som bidrar til optimalisering av drift og vedlikehold på anlegg.

Kontrollromsløsningene består av styringssystemer som gjør det enkelt å overvåke og analysere driften på anlegg, og bli kontinuerlig varslet ved avvik og eventuelle alarmer. I tillegg viser selskapet VR-løsninger som kan brukes til simulering og opplæring i driften på anlegg. Løsningene vil bli demonstrert live på standen.

I tillegg til å stille ut, arrangerer Schneider Electric også to mini-seminarer under messen: ett for sluttkunder og ett for partnere. Seminarene omhandler også kontrollromsløsninger og er åpne for alle.

Årets Aqua Nor forventer 20.000 besøkende og har rundt 600 påmeldte utstillere.

- Akvakultur er et strategisk satsingsområde for Schneider Electric, og vi gleder oss til å møte nye og eksisterende kunder og partnere på årets Aqua Nor, forteller Rolv Arne Helle, segmentansvarlig for akvakultur i Schneider Electric Norge.

For mer informasjon:

http://www.schneider-electric.no/no/work/campaign/aquanor/

Eller direkte på www.aqua-nor.no

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2016 en omsetning på cirka 25 milliarder euro. Våre 144 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca 600 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687