Gå videre til innhold
Vibeke Lund Skeide ny adm. direktør i ELKO

Pressemelding -

Vibeke Lund Skeide ny adm. direktør i ELKO

Skeide kommer fra stillingen som ASC Country Manager i Apple Norge. Hun har tidligere hatt ulike lederstillinger innenfor salgs- og markedsføring i Lilleborg, L’Oreal og Wilfa. Hun er utdannet fra BI med en Bachelor i Marketing.

- Jeg ser frem til å starte i selskapet og å bli kjent med kunder, ansatte og produktene og løsningene som ELKO tilbyr. Min bakgrunn fra Apple gjør at jeg mener å kunne tilføre en del når det gjelder blant annet brukerdesign, digitalisering og smartteknologi, sier Vibeke Lund Skeide.

ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell, og et heleid datterselskap av energigiganten Schneider Electric. ELKO forventes nå å ta en tydeligere posisjon og vokse i forbrukermarkedet.

- Nordmenn bruker mye penger på hjemmet, og har penger å investere. Nye løsninger knyttet til energieffektivisering, sikkerhet og komfort blir nå tilgjengelig for mange, og vårt mål er at ELKO skal bli større. Jeg er overbevist om at Vibeke er lederen som sammen med et allerede godt team kan få det til, sier Dagfinn Ringås, adm. direktør i Schneider Electric og styreleder i ELKO.

Skeide tiltrer 1. juni.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
På Facebook
På LinkedIn
Google+
På YouTube
På SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687