Gå videre til innhold
​Vant gjev pris som DCIM-produkt 2015

Pressemelding -

​Vant gjev pris som DCIM-produkt 2015

Programvaren StruxureWare for Data Centers fra Schneider Electric vant nylig prisen ”DCS Award” som årets produkt for drift av datasenter-infrastruktur (DCIM).

- Dette er andre året på rad som vi får denne annerkjennelsen. Vi tar dette som en bekreftelse på at Schneider Electric har utviklet en løsning som gir kundene merverdi og som forenkler driften av datasentre. Kontinuerlig produktutvikling basert på tett kommunikasjon med brukerne har gjort at produktet har blitt ledende innen DCIM. Vi tror på denne modellen fremfor å påtrykke kundene funksjoner de ikke trenger, sier Arild Bjørkedal, VP IT Business i Schneider Electric Norge.

DCS Award-prisen anerkjenner produktdesignere, produsenter og leverandører som opererer i datasenter-bransjen.

StruxureWare for Data Centers er utviklet av Schneider Electric som en integrert DCIM-programpakke bestående av omfattende moduler for datasenter-drift, -kontroll og -styring. DCIM-applikasjonene fra Schneider Electric hjelper virksomheter med å bedre sine marginer ved å styre datasentre på tvers av ulike anlegg.

- Markedet for DCIM er i rask utvikling, og mange virksomheter har allerede begynt å dra fordeler av informasjonen som StruxureWare for Data Centers-programvaren er i stand til å skaffe. Takket være tolkningen av disse data kan man ta velfunderte beslutninger og oppnå en ideell balanse mellom høy tilgjengelighet og toppeffektivitet gjennom hele datasenterets livssyklus, avslutter Bjørkedal.

For ytterligere informasjon:

Arild Bjørkedal, VP Energy Business, Schneider Electric Norge, mobil: 90100 845.

arild.bjorkedal@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687