Gå videre til innhold
Utvider støtten av PowerChuteTM Network Shutdown programvaren til virtuelle clustermiljøer

Pressemelding -

Utvider støtten av PowerChuteTM Network Shutdown programvaren til virtuelle clustermiljøer

Schneider Electric, global spesialist innen energihåndtering, lanserer nå PowerChuteTM Network Shutdown v3.1 med forbedret virtualiserings support. Det dreier seg om en nettverksbasert servernedstengningsløsning for IT-utstyr.

PowerChute Network Shutdown v3.1 er utrustet med utvidede virtualiseringsfunksjoner, og den samarbeider perfekt med APC by Schneider Electric Uninterruptible Power Supply (UPS) Network Management Card for automatisk migrasjon av virtuell maskin og smertefri stengning av virtuell maskin og vertsmaskin i VMware® samt Microsoft® Hyper-V clustere. Dette gir brukere garantien for at utstyr som er viktig for prosjektets vellykkethet er beskyttet i tilfelle strømbrudd av lengre varighet.

Sikker håndtering av virtuelle maskiner
- Mens virtualisering har forandret IT-landskapet, er det fortsatt behov for strømbeskyttelse. I dagens samfunn, som er styrt av IT, baserer forretningssuksess seg mer enn noensinne på vedvarende oppetid og tilgjengelighet av kritisk IT-infrastruktur, sier Paul Bohan, vice president, Network Management i Schneider Electrics IT Business. - PowerChute Network Shutdown v3.1 drar nytte av APC by Schneider Electrics historie som leverandør av pålitelige løsninger for nettverksstyring ved å sikre en sikker håndtering av virtuelle maskiner i tilfelle nedetid.

Takket være PowerChute Network Shutdown v3.1s støtte av migrasjon til virtuell maskin i virtuelle clustermiljøer, kan virtuelle maskiner som er utsatt for strømforstyrrelser migreres til vertsmaskiner som ikke er påvirket av den spesifikke UPS-hendelsen. Dette betyr at den virtuelle maskinen forblir online så lenge som mulig og gir IT-sjefer tid til å finne og rette opp strømforsyningsproblemene.

PowerChute Network Shutdown v3.1 er dessuten den eneste UPS-programvaren som er i stand til å utløse migrasjonen til den virtuelle maskinen uten å måtte ta i bruk migrasjonsteknologier som Distributed Resource Scheduler (DRS). I tilfelle strømproblemer, sjekker programvaren automatisk om DRS er tilgjengelig. Hvis ikke, vil PowerChute gjennomføre migrasjonen.

Når virtuelle systemer ikke kan migreres, kan PowerChute Network Shutdown v3.1 smertefritt stenge systemet for å unngå datatap, ødeleggelser og skader på utstyr. Tidligere kunne brukere av virtuelle clustermiljøer støtte smertefri stenging av virtuell maskin ved å benytte seg av skreddersydde scripts. Med PowerChute Network Shutdown v3.1 blir både VMware og Microsoft Hyper-V plattformer integrert. Dette igjen tillater sømløs konfigurering og beskyttelse av virtuelle maskiner ved hjelp av en brukervennlig oppsettingsveiviser. I VMware- miljøer spesifikt kan brukere konfigurere sekvensen for nedstengingen og oppstarten av den virtuelle maskinen ved å bruke vApps.

Tilleggsegenskaper til den VMware Ready sertifiserte PowerChute Network Shutdown v3.1 inkluderer:

Enkel installasjon: Brukere kan velge å iverksette løsningen som en virtuell maskin for VMware miljøer, slik at installasjonen blir enklere. Markedsledende brukervennlighet: Et patentert “Virtual Cluster View”-dashbord viser en grafisk fremstilling av det virtuelt clustermiljø og UPS-oppsetting på én skjerm. I VMware-miljøer kan dette brukergrensesnittet også overvåkes ved hjelp av vSphere Client ved å bruke den nye PowerChute vCenter Plugin muligheten. Kompatibilitet med dagens virtualiseringsprogramvare: Innebygd støtte for de nyeste virtuelle plattformene, inkl. VMware vSphere 5.5 og Microsoft Hyper-V Server 2012 R2.

PowerChute Network Shutdown v3.1 kan leveres umiddelbart sammen med dagens UPS Network Management Cards. Den er også tilgjengelig som gratis nedlasting på APC by Schneider Electrics produktnettsider. Brukere kan laste ned programvaren som virtuell applikasjon på VMware Solution Exchange på https://solutionexchange.vmware.com/store. Her tilbys det også gratis teknisk support.

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger. Selskapet har virksomhet i mer enn 100 land, og hadde totalt en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har mer enn 150 000 ansatte som fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig, effektiv og grønn: Make the most of your energy. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687