Gå videre til innhold
Tenk nytt for bedre effektivitet og lønnsomhet

Pressemelding -

Tenk nytt for bedre effektivitet og lønnsomhet

Økt lønnsomhet og effektivtet i industrien gjennom systemsamspill er hovedtema på fagseminaret Industry Solution Days, som Schneider Electric arrangererer 28. og 29. april på sitt nye, energieffektive hovedkontor i Oslo.

Nye forhåndstestede løsninger
Industry Solution Days favner om interesseområder av spesiell relevans for maskinbyggere, systemintegratorer og sluttbrukere.

- På arrangementet vil vi fokusere på å øke industrikundenes kompetanse om Schneider Electrics innovative, forhåndstestede og validerte TVDA-løsninger, som gjør hverdagen mer produktiv. Det unike med vår tilnærming er at vi i tillegg til prosesseffektivisering også byr på systemer som samtidig overvåker og effektiviserer energibruken, sier Said Amiri, Marketing Manager Industry i Schneider Electric Norge.

Arkitekturer og systemsamspill
- Vi kommer blant annet til å presentere MachineStruxure, den optimale plattformen for framtidens maskinløsninger, og PlantStruxure, nye automatiseringsarkitekturer med Modicon M580 PLS, som er forberedt for kommunikasjon via Ethernet/Internet, fortsetter Amiri.

Mye fokus blir det også på Altivar Process, en helt ny generasjon frekvensomformere med innebygde pumpefunksjoner. I en egen workshop vil deltakerne konsentrere seg om HMI og effektivisering av programmering, uadresserte variabler, maler og fjernbetjening.

I en annen workshop vil man kunne oppdage hvordan det avanserte Vision kameraet fra Telemecanique Sensors kan på en brukervennlig måte gi bedre kvalitetskontroll i produksjonen.

Interakitve økter
Mens dag 1 i stor grad foregår i plenumssal med foredrag/presentasjoner om ulike nye produkter, vil dag 2 gi mulighet for mer interaksjon og mer emnespesifikk fordypning i ulike workshops. Deltakerne vil for eksempel kunne lære mer om softwareløsningen fra Invensys, SCADA Wonderware, som er ledende i flere segmenter. Den benyttes for å integrere eksisterende kontrollsystemer som gir en felles plattform for logging av prosessdata, MES og OEE.

Man vil også få en innføring i hvordan man effektiviserer applikasjonsutvikling for HMI og kunne prøve Vijeo Designer-appene, som kan gjøre en smarttelefon eller et nettbrett til en operatørterminal.

Hele programmet kan du se her

For ytterligere informasjon:
Said Amiri, Marketing Manager Industry, mobil: 92 43 77 74.

said.amiri@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687