Gå videre til innhold
Styrker organisasjonen på trådløs byggautomatisering

Pressemelding -

Styrker organisasjonen på trådløs byggautomatisering

1. juni begynte Thorbjørn Solberg i Schneider Electric som System & Architecture Engineer i teamet System and Solution Architect Sales. 

Han har ansvar for produktserien SmartStruxure Lite, Schneider Electrics trådløse og integrerte styresystem som er spesielt egnet for rehabilitering av eksisterende bygg.

Solberg (25 år) er bachelor i automatiseringsteknikk fra Høgskolen i Ålesund. Han er oppvokst på Linderud i Oslo og har utført læretid samt arbeidet som elektriker hos installatørfirmaet Økern Elektriske AS. Han har også bakgrunn fra ett år i Kystvakten som skipselektriker, røykdykker og artillerist.

- Jeg gleder meg til å bli en del av Schneider Electric. Jeg ser frem til å vokse videre i et selskap som har mye å by på innen mitt fagområde og mener jeg kan bidra til produktutvikling med min programmeringskompetanse og systemforståelse.

For ytterligere informasjon:
Karoline Aasgaard, Marcom Manager, mobil: 90676871.

karoline.aasgaard@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687