Gå videre til innhold
Nylig inviterte Schneider Electric sine byggautomasjonskunder til et halvdags brukerforum i sine lokaler i Oslo.
Nylig inviterte Schneider Electric sine byggautomasjonskunder til et halvdags brukerforum i sine lokaler i Oslo.

Pressemelding -

Stor interesse for Schneider Electrics nye brukerforum innen byggautomasjon

Nylig inviterte Schneider Electric sine byggautomasjonskunder til et halvdags brukerforum i sine lokaler i Oslo, og det var et tredvetalls deltakere som deltok.

- Målet med brukerforum er todelt, forteller Randi Mogerhagen, kundeansvarlig i Schneider Electric entusiastisk. -For det første vil vi vise frem våre siste produktnyheter for kundene som bruker løsningene våre til daglig. Men like viktig er at vi ønsker å etablere en arena for brukerne av byggautomasjonsløsninger, slik at kundene kan utveksle erfaringer og dele kompetanse, både med oss og seg imellom, fortsetter hun.
- På brukerforum ønsker vi å lytte til kundene våre og ber dem om å dele både positive erfaringer med oss, men også hvordan vi kan bli bedre.

I tillegg til egne innledere som tok for seg årets innovasjoner innen byggautomasjonsløsningene, hadde Schneider Electric invitert foredragsholdere fra både Drammen Kommune Eiendom og Aspelin Ramm til å dele sine erfaringer. Fra dem fikk deltakerne blant annet høre om eksempler på god og effektiv drift, men også hvor viktig det er med kompetanse blant alle aktører som er involvert i bygg.

- Vi er fornøyde med at vi nå har etablert dette brukerforumet, forteller Nariman Fakhraee, salgsdirektør i Schneider Electric. – For oss er det nemlig viktig å lytte til kundene. Det er gjennom å få både ris og ros vi kan bli bedre. I Schneider gjør vi mye innovasjonsarbeid, og når vi implementerer ny teknologi, kan det alltid oppstå utfordringer.

Det var stort engasjement i salen og flere kunder ville dele erfaringer og komme med innspill og ønsker. – Vi ser at interessen for brukerforumet er høy, og kommer til å gjennomføre dette som et årlig arrangement fra nå av, forteller Randi Mogerhagen, som er initiativtaker. – Og det er ikke kun i Oslo kundene etterspør dette. Faktisk hadde vi med oss 14 kunder på liveoverføring fra Tromsø via Skype, så neste år vurderer vi å invitere til brukerforum i flere byer også, avslutter hun.

I bildet: Nariman Fakhraee, salgsdirektør i Schneider Electric

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687