Gå videre til innhold
Schneider Electric stiller ut på Euro Expo i Ålesund 22-23. november
Schneider Electric stiller ut på Euro Expo i Ålesund 22-23. november

Pressemelding -

Smarte løsninger for industrien på Euro Expo i Ålesund

Mye spennende for maskinbyggere og prosessansvarlige som ønsker å effektivisere. 

Grønn vekst i fokus
- Vi ønsker å hjelpe maskinbyggere og fabrikkansvarlige med å finne helhetlige og bærekraftige løsninger for å ekspandere og effektivisere egen virksomhet, sier Oliver Ahnstrøm og Allan Ødegård fra Schneider Electric. De vil stille på Schneider Electrics stand på Euro Expo i Ålesund 22. og 23. november for å hjelpe norske industrikunder å takle den økende konkurransen på et krevende internasjonalt marked. 

Helhetlig tilnærming
- Smarte løsninger baserer seg på nettilkoblede komponenter, som våre besøkende vil få se på messen. I tillegg vil vi kunne fortelle mer om vår systemarkitektur, EcoStruxure. Den sørger for en helhetlig tilnærming til industriell effektivitet. EcoStruxure er basert på smarte komponenter, styresystemer og skyløsninger som lagrer og rydder datastrømmen fra anleggene. Målet er å formidle riktig informasjon til riktig tid, slik at effektiviserings- og vedlikeholdstiltak kan iverksettes på en proaktiv måte, avslutter Ahnstrøm og Ødegård.


Last ned gratis billett her

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687