Gå videre til innhold
Salgssjef Nariman Fakhraee fortalte engasjert om Schneider Electrics EcoStruxure.
Salgssjef Nariman Fakhraee fortalte engasjert om Schneider Electrics EcoStruxure.

Pressemelding -

Smarte bygg: Hva skjer når vi digitaliserer alt?

Schneider Electric arrangerte nylig et BMS-seminar i sine Oslo-lokaler, med tema fremtidens digitale bygg. Sentralt stod spørsmålet om hvordan digitaliseringen påvirker drift og bruk av bygg.

Salgssjef Nariman Fakhraee i Schneider Electric snakket glødende foran en fullsatt sal om trender i markedet og Schneider Electrics EcoStruxure. «Er det elektrisk og det kommuniserer, og ikke er et lukket system, kan vi bruke EcoStruxure til å integrere og utveksle informasjon med systemet» forklarte Fakhraee. Han fortalte om både fordeler og utfordringer når det gjelder interaksjon mellom systemer, koblede komponenter og bruken av tingenes internett (IoT): «Hva skjer når vi digitaliserer alt?»

Forventninger til fremtidens bygg

Vi snakket med noen av deltagerne på seminaret om deres forventninger til seminaret og tanker rundt digitaliseringen av bygg.

Norbert Zawadka fra Undervisningsbygg Oslo KF synes det er spennende at teknologi utvikler seg mot trådløst. En av grunnene til at Norbert kom til seminaret var å finne ut mer om hvordan digitalisering av bygg påvirker datasikkerhet. «Hva om noen står utenfor og vil hacke seg på nettverket til et kontorbygg?»Rune Heidenstrøm er vaktmester, og fikk bekreftet sine forventninger til fremtidens bygg på seminaret: «Jeg fikk veldig bra inntrykk. Det er sånn jeg håper og tror det skal bli. Man må være for endring, digitaliseringen vil gjøre jobben for oss på driftssiden enklere!»

Filip Myhre er utdannet automasjonsingeniør, og skrev i fjor sin bacheloroppgave om energieffektiviseringen av næringsbygg. Han syntes derfor det var veldig interessant å høre Nariman Fakhraees betraktninger om dette. «Integrering av system er viktig, at systemene jobber sammen,» sier Filip.

Siste nytt innen byggautomasjon

På seminaret var det i tillegg introduksjon til det nyeste innen SD og automatikk-produkter fra systemarkitekt Torbjørn Solberg, mens salgsansvarlig Petter Eikeland fortalte om nye innovasjoner fra Schneider Electric for energimåling og overvåking, Powertag, Masterpact MTZ effektbrytere og EcoStruxure Power Expert.

Flere seminarer i oktober

19. oktober var det todelt seminar i Trondheim, med byggautomasjon på agendaen før lunsj, og brann og sikkerhet etter lunsj. De følgende byene står for tur i oktober: Kristiansand (24.10), Arendal (24.10) og Oslo (26.10). Les mer her

Kontaktperson: Nariman Fakhraee. E-post: Nariman.Fakhraee@schneider-electric.com.
Pressekontakt: Ingunn Kristiansen. E-post: ingunn.kristiansen@schneider-electric.com.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687