Gå videre til innhold
Smart City-direktør fra Singapore til Norge: - Komplisert lovverk gir teknologistopp

Pressemelding -

Smart City-direktør fra Singapore til Norge: - Komplisert lovverk gir teknologistopp

19. mai kommer Gordon Falconer, global direktør for Smart Cities i Schneider Electric, til Norge for å holde flere foredrag om hvordan smarte byer skal bli virkelighet.

Falconer har bakgrunn som byutvikler og smartbykonsulent. Han har tidligere jobbet som direktør for urban innovasjon hos Cisco og direktør for strategi og eiendom hos Masdar City i Abu Dhabi. Nå reiser skotten reiser verden rundt i arbeidet med å hjelpe byer faktisk å bli smartere.

- Lover, regler og kontrakter hindrer byer å ta i bruk teknologi som allerede er tilgjengelig. Det er ikke teknologien det er noe galt med, med kompleksiteten i byene som gjør det vanskelig å anvende teknologien, sier Falconer, som holder foredrag hos Schneider Electric i Oslo 19. mai. Deretter gjester han konferansen Innotown i Ålesund 23. mai.

Direktør for strategi og forretningsutvikling i Schneider Electric Norge, Elyette Roux, er godt over gjennomsnittet fornøyd med besøket.

- Gordon er blitt en kjendis for oss som er opptatt av urbanisering, digitalisering og smarte byer. Jeg gleder meg stort til at enda flere i Norge får dra nytte av hans kunnskap. Gordon har ikke bare holdt foredrag om smarte byer i flere år. Han har vært med å virkelig bygge dem opp fra bunnen av, sier Roux.

Påmelding til seminaret 19. mai finner du her. Det vil være mulighet for speed dates med både Gordon Falconer og Elyette Roux på seminaret.

Emner

Tags


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2016 en omsetning på cirka 25 milliarder euro. Våre 144 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca 600 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale