Gå videre til innhold
Skal doble antall ansatte: Styrker seg på byggautomasjon med ny regionleder og offensive mål

Pressemelding -

Skal doble antall ansatte: Styrker seg på byggautomasjon med ny regionleder og offensive mål


Torstein Martinsen er ansatt som ny regionleder for byggautomasjon i Schneider Electric. Martinsen er en av flere ansettelser for å videreutvikle Schneider Electrics løsninger for byggautomasjon og energieffektivisering.

Med fem direkterapporterende avdelingsledere og snart 29 utførende i sin region,skal Martinsen bidra til vekst for Schneider Electric i BMS-markedet.

- Vi opplever for tiden økt etterspørsel fra kundene i regionen. For eksempel skal vi levere automasjonsløsninger til Statsbygg i det nye Nasjonalmuseet. Jeg er veldig fornøyd med å ha folk som Torstein på laget når vi skal sørge for at den økte etterspørselen møtes med leveranser av topp kvalitet, sier Dag Otterstad, divisjonsdirektør for EcoBuildings & Field Services.

Både Otterstad og Martinsen er nylig hentet fra Siemens, som et ledd i Schneider Electrics arbeid med å skape flere smarte byer og bygg i Norge. Martinsen har vært i Schneider Electric i6måneder og gir selskapskulturen gode skussmål.

- Jeg er veldig fornøyd med drivkraften og energien i selskapet. Jeg merket raskt at det er en positiv og framoverlent gjeng jeg har med å gjøre. Det har gitt meg en veldig god start i Schneider Electric og ikke minst høy motivasjon til å stå på fremover, sier Martinsen.

Offensive vekstmål

Schneider Electric har ambisiøse mål for sin BMS-satsing: I løpet av de tre neste årene skal Martinsen sørge for en dobling av antall ansatte.

- Jeg har fått marsjordre og skal sørge for at vi har to og en halv gang så høy aktivitet innen BMS innenfor de neste tre årene. Det handler ikke bare om å øke timeantallet eller å få inn flere folk. Det er viktigste å sørge for at vi har rett kompetanse, effektive og strømlinjede prosesser, i tillegg til automatiserte og standardiserte løsninger forfremtiden. Rett folk på rett plass i en bransje med store endringer er en utfordrende, men spennende oppgave, sier Martinsen.

Torstein Martinsen har fagbrev Gr L, en bachelorgrad i kybernetikk fra Høgskolen i Oslo, i tillegg til studier i bedriftsøkonomi ved BI og coachingutdanning fra Norsk Coach Akademi.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2016 en omsetning på cirka 25 milliarder euro. Våre 144 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca 600 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687