Følg Schneider Electric Norge

​Selvbetjeningsportal for en enklere ordrehverdag

Pressemelding   •   mar 13, 2018 11:49 CET

Anna Haakansson, Customer Experience Manager i Schneider Electric Norge.

Schneider Electric relanserer nå sin kundeportal mySE med nytt og brukervennlig design. Med mySE blir selvbetjening enklere enn noensinne.

Mandag 12. mars lanserte Schneider Electric sin nye, redesignede mySE-portal. Her kan kunder finne priser, produkttilgjengelighet og bestillingsforespørsler, på ett og samme sted.

- mySE er våre kunders egne, personlige nettside som nå har fått en ansiktsløfting. Målet er å
gi kundene våre enklere tilgang til viktig informasjon og support. Ikke minst sikter vi på å gi en digital brukeropplevelse som er bedre enn noensinne, sier Anna Haakansson, Customer Experience Manager i Schneider Electric Norge.


Funksjoner i mySE:

 • Komplett produktkatalog online
 • Priser og tilgjengelighet i sanntid
 • Enkelt å bestille
 • Detaljer om ordre- og leveransestatus.
 • - Vi håper våre kunder vil sette pris på å kunne administrere bestillingsprosessen på en enkel og effektiv måte med vårt digitale verktøy, mySE. Med mySE får de support til enhver tid. Portalen vil forhåpentligvis hjelpe dem med å håndtere egne kunders behov bedre og raskere, som en profesjonell rådgiver, avslutter Anna Haakansson.


  Her kan du logge inn i mySE-portalen

  Schneider Electric – Life Is On

  Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

  Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

  www.schneider-electric.no.

  Følg oss på sosiale medier:
  På Twitter: @energieffektiv
  Facebook:
  LinkedIn
  Google+
  YouTube
  SE TV
  Schneider Electric-blogg