Gå videre til innhold
Schneider Electric utvider omfanget av Wonderware Recipe Manager Plus

Pressemelding -

Schneider Electric utvider omfanget av Wonderware Recipe Manager Plus

ORLANDO, Florida – Dec. 2016 –Schneider Electric, den globale spesialisten innenfor energistyring og automasjon, kunngjorde i dag en utvidelse av kapasitetene i Wonderware Recipe Manager Plus.Denne nye versjonen har et forbedret webgrensesnitt for brukerne, med sterkere ledelsesfunksjonalitet, inkludert konfigurerbar rollebasert sikkerhet, automatisk versjonskontroll for enheter, godkjenninger, elektroniske signaturer og elektronisk endrings- og eksekveringshistorikk.

Life Sciences-produsenter møter utfordringen med å ta i bruk papirløse løsninger og samtidig oppfylle kravene til overholdelse av forskrifter, som f.eks. FDA 21 CFR Part 11 eller GMP (Eudralex volume 4 Annex 11). Wonderware Recipe Manager Plus strømlinjer enkelt denne prosessen med konfigurasjon i forhold til krav om Done By / Check By-signatur samt håndheving av merknader for reseptadministrasjon og gjennomføringshandlinger. Det rollebaserte sikkerhetssystemet er forbedret for å inkludere nye tillatelser for signaturhandlinger; rapportmaler gir tilgang til nye elektroniske registre med endrings- og eksekveringshistorikk.

Wonderware Recipe Manager Plus er en applikasjon med produsentnøytralt automasjonssystem for reseptadministrasjon og utførelse, og fungerer derfor godt innenfor forskjellige automasjonssystemmiljøer. Applikasjonen kan implementeres som en overliggende løsning uten noen form for “rip-and-replace” av eksisterende utstyr, og gir derfor raskere tilføring av verdi. To alternativer for reseptadministrasjon tilbys:

Formula Management – med administrasjon av oppsettparametere som typisk brukes ved produksjon av en spesifikk produktvariant ved å laste ned parameterverdier for produktformuleringen til produksjonsutstyrets styringssystem

Recipe Management – med prosedyreadministrasjon i tillegg til funksjonalitet for formuleringsadministrasjon, og har resepteksekveringsadministrasjon for automatisert produksjonsutstyr; eksekvering av reseptprosedyrer håndteres gjennom utveksling av kommandoer og statusinformasjon med et eller flere utstyrskontrollsystemer.

OPC UA eller integrering med Wonderware System Platform tilbys for integrasjon med de fleste styringssystemer for produksjonsutstyr. Tilkoblinger til Vijeo Citect er også tilgjengelig.

“Wonderware Recipe Manager Plus har kapasitet for tilkobling til et hvert, eller flere, styrings- og automasjonssystemer allerede på produksjonsgulvet. Fordi dette er en "open-system"-løsning kan produsentene strømlinje antall systemer og applikasjoner som brukes til reseptadministrasjon på tvers av produksjonslinjer og anlegg, noe som bidrar til å akselerere introduksjon av nye produkter,” sier Michael Schwarz, Software Product Marketing Manager hos Schneider Electric.

Finn ut mer om Wonderware Recipe Manager Plus her: https://www.wonderware.com/manufacturing-operations-management/recipe-manager-plus/

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2015 en omsetning på 27 milliarder euro. Våre 160 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land innenfor akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag en sterk markedsposisjon og 600 ansatte.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.

I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687