Gå videre til innhold
Schneider Electric utvider Easy UPS 3L fra 250 kVA til 600 kVA (400V) med tillegg av 250, 300 og 400 kVA 3-fase avbruddsikre strømforsyninger (UPSs) for eksterne batterier.
Schneider Electric utvider Easy UPS 3L fra 250 kVA til 600 kVA (400V) med tillegg av 250, 300 og 400 kVA 3-fase avbruddsikre strømforsyninger (UPSs) for eksterne batterier.

Pressemelding -

Schneider Electric utvider 3-fase Easy UPS 3L fra 250 kVA til 600 kVA

Schneider Electric kunngjorde i dag at de har utvidet Easy UPS 3L fra 250 kVA til 600 kVA (400V) med tillegg av 250, 300 og 400 kVA 3-fase avbruddsikre strømforsyninger (UPSs) for eksterne batterier.

– Disse UPS-ene forenkler og effektiviserer konfigurasjon og service, og leverer høy tilgjengelighet og forutsigbarhet til mellomstore og store næringsbygg samt lette industrielle UPS-applikasjoner, forteller Julie Frosterød i Schneider Electric.

  • Easy UPS 3L strekker seg nå fra 250 til 600 kVA med nye 250-, 300- og 400 kVA UPS-er.
  • Kompakt 3-fase UPS forenkler og effektiviserer konfigurasjon, bruk og service.
  • Ideell for mellomstore- og store næringsbygg, og lette industrielle bruksområde
  • EcoStruxure™ tilkoblet, for å forenkle administrasjon og tjenester med - «når som helst, hvor som helst-overvåking» og servicestøtte via smarttelefon.

Med sitt kompakte fotavtrykk, svært tilgjengelige parallelle og redundante design og robuste elektriske spesifikasjoner, beskytter Easy UPS 3L kritisk utstyr mot skader som følge av strømbrudd, overspenninger og pigger.

Easy UPS 3L inkluderer et bredt batterispenningsvindu og rommer en rekke batterikonfigurasjoner. Den leveres med et komplett utvalg av alternativer og tilbehør som gjør det enkelt å integrere i ulike miljøer.

Med Easy UPS 3L fortsetter Schneider Electric å fylle et markedsbehov.

- Ved å tilby enkle, robuste og konkurransedyktige løsninger som prioriterer effektivitet, fleksibilitet, forutsigbarhet og pålitelighet for dagens tilkoblede bedrifter, er dette en super UPS-løsning. Både konfigurering, installasjon, bruk og service er enkelt å utføre, sier Julie Frosterød.

Easy UPS 3L tilbyr konkurransedyktige spesifikasjoner, robusthet og pålitelighet samt et optimalisert fotavtrykk som sparer verdifull plass.

Kunder drar også nytte av Schneiders globale serviceoppsett med sterke lokale nettverk av servicespesialister. Dette gir et komplett utvalg av tjenester gjennom hele Easy UPS 3L-livssyklusen. Oppstartstjenesten er inkludert for å sikre at Easy UPS 3L er riktig og trygt konfigurert.

Flere fordeler med Easy UPS 3L

  • Tilbyr robusthet i utfordrende miljøer med konformbelagte, trykte kretskort, utskiftbart støvfilter, enhetskraftfaktor og sterk overbelastningsbeskyttelse.
  • Gir mindre systemkompleksitet og sparer på CapEx-investeringer.
  • Allsidig arkitektur og parallell for redundans eller for økt kapasitet. Du kan installere opptil fem UPS-er i parallell for kapasitet, eller 5 +1 UPS-er i parallell for redundans. Hvis en strømblokk blir ubrukelig, vil lasten fortsatt støttes av de gjenværende strømblokkene, forutsatt at lasten er i henhold til kapasiteten til de funksjonelle strømblokkene i systemet.
  • Muliggjør enkel overvåking og administrasjon med EcoStruxure IT skybasert programvarepakke, når du kjøper det valgfrie nettverkskortet.

Easy UPS 3L er nå tilgjengelig i Norge.

Ønsker du mer informasjon, se: www.schneider-electric.com/ecostruxure-it

Prøv EcoStruxure IT Expert Monitoring Solution gratis i 30 dager.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneiders formål er å legge til rette for at hver og en av oss skal få mest mulig ut av energien og ressursene våre, og vi ønsker å være en brobygger for fremgang og bærekraft for alle. Vi kaller dette Life Is On.

Vårt oppdrag er å være din digitale partner for bærekraft og effektivitet. Vi driver digital transformasjon med innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for bygg, bolig, datasentre, infrastruktur og industri. Vi er det mest lokale av globale selskaper og vi jobber for åpne standarder og partnerskapsøkosystemer. Dette er viktige drivere for våre felles formål og verdier, med hovedvekt på «inclusive» og «empowered».

www.se.com/no

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687