Gå videre til innhold
Schneider Electric støtter morgendagens energiledere

Pressemelding -

Schneider Electric støtter morgendagens energiledere

Den 13-15. juni ble den internasjonale studentkonferansen ISES 2013 (International Student Energy Summit) arrangert på NTNU i Trondheim. Studenthovedstaden tok imot morgendagens energiledere, med Schneider Electric som ivrig tilhører, støttespiller og foredragsholder.

Vestby 26.juni 2013ISES er et globalt forum som fokuserer på bærekraftig ressursforvaltning og den rollen dagens studenter vil spille i å definere fremtidens energiutvikling.

– For oss er dette en viktig arena for å treffe fremtidens energiledere, og kanskje også fremtidige kollegaer, sier Michel Orlhac, Vice President i Global Marketing i Schneider Electric. På student-konferansen diskuterte deltakerne ulike aspekter ved dagens energidilemma. Sentralt i debatten var samspillet mellom ulike energiressurser.

Bærekraftige byer

Blant foredragsholderne fant vi både forskere, professorer, representanter fra globale selskaper og myndighetsrepresentanter, som EUs klimakommissær Connie Hedegaard. Michel Orlhac fra Schneider Electric deltok som foredragsholder med temaet "Sustainable Cities", hvor han tok for seg betydningen av effektiv energistyring i fremtidens byer. - Byene forbruker hele 75 prosent av verdens energiressurser, og derfor er betydningen av god energiledelse størst her, sier Michel Orlhac.

ISES 2013 en suksess Over 400 studenter fra 69 land deltok på konferansen, som ble arrangert av non-profit organisasjonen Student Energy.

- Tre dager med nettverksbygging og inspirasjon fra verdensledende personligheter og bedrifter innen energisektoren ledet til den mest suksessrike ISES noensinne, sier Anders Kallhovd, nestleder i ISES 2013.

- Vi i Schneider Electric er stolte over å være med som støttespillere for denne konferansen, og er imponerte over engasjementet og kunnskapsnivået til studentene som deltok, sier Michel Orlhac.

Applaus fra Ban Ki-moon

Arrangementet ble også lagt merke til og applaudert av Ban Ki-moon, generalsekretær i FN, som takket støttespillere og arrangører for engasjementet og ideene som ble formidlet – med mål om bærekraftig energi til alle.

For mer informasjon om ISES, http://ises2013.com/

For ytterligere informasjon: Ingunn S Kristiansen, Marketing Communication Manager

ingunn.kristiansen@schneider-electric.com

Emner

Tags


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger. Selskapet har virksomhet i mer enn 100 land, og hadde totalt en omsetning på 24 milliarder euro i 2012. Schneider Electric har mer enn 140 000 ansatte som fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig, effektiv og grønn: Make the most of your energy. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale