Gå videre til innhold
Schneider Electric på ONS

Pressemelding -

Schneider Electric på ONS

Oslo, 18.08.2014: Energispesialisten Schneider Electric deltar på årets ONS-messe, både med egen stand og med et spennende Lunch and Learn-seminar for kunder og kontakter. For første gang viser selskapet frem hele sitt tilbud til olje- og gassektoren.

Besøk stand 963 for å lære mer om blant annet:

Invensys – oppkjøp og samarbeid

Med oppkjøpet av Invensys i januar 2014 har Schneider Electric utvidet og forsterket sine automasjonsløsninger. De to ledende aktørene på industrimarkedet går nå sammen for å skape et mer globalt og innovativt teknologiselskap, med en sterk posisjon innen integrert industriautomatisering, programvare og energihåndtering. Målet er å bringe nye systemer, programvare og teknologier raskere ut i markedet, og på denne måten gi et enda bedre tilbud til kundene.

Invensys komplementerer Schneider Electrics PLC- og SCADA-løsninger med:

·  Foxboro DCS/feltinstrumenter

·  Triconex Safety System

·  SimSci simuleringsverktøy for prosessdesign, simulering og operatørtrening

·  Wonderware SCADA

Schneider Electrics bidrag til Ormen Lange og Åsgård

Schneider Electric har banebrytende subsea-erfaring, eksemplifisert blant annet ved leveransen av subsea MV-tavle til pilotprosjektet Ormen Lange og LV-tavler (CPDUer) til Åsgard Subsea Compression-prosjektet, begge levert via Aker Solutions. Schneider Electrics filosofi er å benytte selskapets mest pålitelige og robuste løsninger, videreutviklet i årtier for installasjon i f.eks atomubåter, og gjenbruke disse i subsea 1atm-kapslinger.

På ONS arrangerer Schneider Electric et Lunch and Learn-seminar med Terence Hazel, internasjonal ekspert i subsea-løsninger, hvor temaet er hvordan ulike subsea-løsninger påvirker topside vernfilosofi. Se under for mer informasjon og påmelding.

Schneider Electrics tilbud innen e-house og drives

Schneider Electric kan sy sammen og pakke en komplett elektroløsning i moduler. Som totalleverandør leverer selskapet en egen portefølje av:

·  MV- og LV-tavler

·  MV- og LV-frekvensomformere

·  Transformatorer

·  Skinnepakker

·  UPSer

·  Kjølesystemer

Schneider Electric gjør alle elektriske, mekaniske/struktur og termiske studier, samt prosjektoppfølging. Modulene leveres enten som standard 20’ eller 40’ konteinere, eller som prosjektspesifikke stålmoduler.

Selskapet vil også presentere sitt spekter av LV- og MV-frekvensomformere, inkludert nykommeren Altivar Process.

Lunch and Learn-seminar med Terence Hazel

Schneider Electric henter subsea-eksperten Terence Hazel til Stavanger for å holde et eksklusivt lunsjforedrag for selskapets kunder og kontakter. Hazel jobbet i mange år i Schneider Electric, men er nå en selvstendig og svært ettertraktet foredragsholder. Hazel har gjennom sin karriere ledet mange internasjonale prosjekter innen prosesskontroll og energidistribusjon, han har publisert flere studier og har holdt foredrag ved en rekke store messer og konferanser, nå sist under OTC i Houston.

Tema for lunsjforedraget under ONS er How Subsea Constraints Influence Design Choices for Protection Systems.

Tid: Onsdag 27. august klokken 11:30-13.15

Sted: Schneider Electrics kontorer i Stavanger, Haugåsstubben 3

For mer informasjon og påmelding, vennligst kontakt:

Ingunn Olsen, Project Manager, Schneider Electric

Mobil: +47 901 10 714

E-post: ingunn.olsen@schneider-electric.com

Har du spørsmål, ønsker informasjon eller bare vil slå av en prat er du hjertelig velkommen til å besøke oss på stand 963 under hele ONS. Du kan også kontakte:  

Arild Bjørkedal, VP End User/ITB & Energy, Schneider Electric

Mobil: +47 901 00 845

E-post: arild.bjorkedal@schneider-electric.com

Lars Torstveit, Sales Manger O&G and Marine, Schneider Electric

Mobil: +47 992 72 154

E-post: lars.torstveit@schneider-electric.com


Emner

Kategorier

Regions


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe individer og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687