Gå videre til innhold

Pressemelding -

Schneider Electric og Rejlers inngår samarbeidsavtale

Slår seg sammen for å hjelpe kundene til å få mest mulig ut av sine ressurser.

Energispesialisten Schneider Electric og det rådgivende ingeniørselskapet Rejlers inngår en samarbeidsavtale som skal styrke begge selskapers tilbud innen områder som olje og gass, datasenter, vei, jernbane og e-verk. Begge selskaper har som mål å hjelpe sine kunder til å få mest mulig ut av sine ressurser, og dette samarbeidet legger grunnlaget for at kompetanse i begge selskaper utnyttes for å finne løsninger på komplekse utfordringer.

Schneider Electric
er en global spesialist innen energistyring og regnes som verdensledende leverandør av integrerte løsninger for energi og infrastruktursektoren, prosessindustri og byggautomasjon, sikkerhet, datasentre og boligbygg. Rejlers er et av Nordens største tekniske konsulentselskaper og teller 1 800 eksperter som arbeider med prosjekter innen elkraft, energi, elektro, jernbane, telekom og el-sikkerhet.

- Rejlers og Schneider Electric har komplementerende kompetanse, noe som vil komme våre kunder til gode. I første omgang bidrar Rejlers med spisskompetanse inn i noen av Schneider Electric sine prosjekter innen olje- og gassektoren, og vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre inn i andre strategiske segmenter, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Schneider Electric.
- Rejlers er glade for å starte opp samarbeid med Schneider Electric i Norge, med vår felles fokus på gjennomføring av teknisk krevende prosjekter. I fremtiden blir samarbeid av denne typen stadig viktigere for å realisere verdier raskere og sikrere for sluttkundene, sier Morten Thorkildsen, administrerende direktør i Rejlers.

Rejlers
er et av Nordens største tekniske konsulentselskaper. 1 800 eksperter som arbeider med prosjekter innen bygg og eiendom, energi, industri, og infrastruktur. Hos oss møter du spesialiserte ingeniører med bredde, spisskompetanse og ikke minst energi som skaper resultater. Vi vokser og finnes i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland.  Rejlers omsetter for ca. 1,5 milliarder kroner og B – aksjen er notert på NASDAQ OMX, Nordiske listen.


Emner

Tags


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe individer og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

For ytterligere informasjon:
Runar Hansesætre, Country Manager, mobil: 994 17 410.
runar.hansesatre@schneider-electric.com

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale