Gå videre til innhold
Eivind Løkken, Offer Manager i Schneider Electric, presenterer den nye serien Multifix veggbokser.
Eivind Løkken, Offer Manager i Schneider Electric, presenterer den nye serien Multifix veggbokser.

Pressemelding -

Schneider Electric lanserer ny Multifix veggboksserie som gir mer effektiv arbeidsflyt

Den nye serien Multifix veggbokser fra Schneider Electric er spesialdesignet for rask og enkel installasjon, samtidig som den tar hensyn til miljø i form av materialvalg og effektivisering av forpakning. 

- Den nye Multifix veggbokserien er en forbedring av tidligere modell og et resultatet av flere års utvikling med fokus på effektivitet og reduksjon av installasjonskostnader, sier Eivind Løkken, Offer Manager i Schneider Electric.

- Multifix gir et komplett sortiment som viderefører og utvider eksisterende funksjonalitet fra tidligere veggbokser, og vi har lagt til egenskaper som markedet har etterspurt, som f.eks. enklere å fjerne og legge til tilbehør, bygge sammen forskjellige veggbokskombinasjoner og montering av bokser.

Tilfredsstiller de mest krevende behov

Multifix veggbokser er utviklet for nordiske mellomstore og store bygg, og tilfredsstiller de mest krevende brukerne med sine innovative egenskaper.

- Multifix er utviklet med innovasjon i fokus ikke bare for dagens installasjoner, men også morgendagens løsninger. De nye installasjonsboksene er designet for å gi en mer effektiv arbeidsflyt og passer perfekt sammen med alle komponentene fra Schneider Electric som kan monteres i veggboks, sier Løkken. 

Skreddersydde funksjoner

Multifix serien har et innovativt design konstruert for å tilpasse spesifikke krav. Dette gjør det mulig å skreddersy veggboksens funksjon på en enkel og brukervennlig måte.

- Med et stort tilbehørssortiment kan du kombinere enkeltbokser og dobbeltbokser akkurat som du vil, og med forskjellige rørinnføringer som dobbel, trippel, flex og 25mm blir alle behovene dekket for en komplett installasjon. I tillegg er det forskjellige utforingsringer, reserveskruer og festeutstyr tilgjengelig, sier Løkken.

Boksene har integrert skjøtestykke, stenderfeste uten pigger (stålstender), og alle rørinnføringer tilbyr inngang for rør på 16 mm eller 20 mm. Rørinnføringer og tilbehør fjernes og monteres enkelt uten verktøy.

- Det er enkelt å åpne blindsidene ved hjelp av en hammer eller med baksiden av en skrutrekker og skruring med bitsfeste i lokket gir rask og enkel håndtering, pressiserer Løkken og avslutter: Multifix kan monteres i flere typer vegg som lettvegger, brannklassifiserte vegger opp til EI90, og innstøpte bokser for betong.

Multifix veggbokser kan kjøpes hos landets elektrogrossister fra slutten av august 2021.

Se produktene på Schneider Electric sin nettside >

Kontaktperson:

Eivind Løkken, Offer Manager, +47 93286033, eivind.lokken@se.com

Emner


Schneider Electric – Life Is On

Schneiders formål er å legge til rette for at hver og en av oss skal få mest mulig ut av energien og ressursene våre, og vi ønsker å være en brobygger for fremgang og bærekraft for alle. Vi kaller dette Life Is On.

Vårt oppdrag er å være din digitale partner for bærekraft og effektivitet. Vi driver digital transformasjon med innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for bygg, bolig, datasentre, infrastruktur og industri. Vi er det mest lokale av globale selskaper og vi jobber for åpne standarder og partnerskapsøkosystemer. Dette er viktige drivere for våre felles formål og verdier, med hovedvekt på «inclusive» og «empowered».

www.se.com/no

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687