Gå videre til innhold
Schneider Electric lanserer ny installasjonskanal

Pressemelding -

Schneider Electric lanserer ny installasjonskanal

OptiLine 120C (OL120C) er navnet på en helt ny kanalserie fra Schneider Electric. Kanalen er, som navnet antyder, en del av OptiLine-sortimentet. Dette betyr at kanalen er bygget for å fungere med hurtigkoblinger og klikkmontering. OL120C er med andre ord en kanal som gjør installasjonsprosessen svært tidseffektiv.

Den nye kanalen har en rektangulær profil. Dette gjør at den kan benyttes som matekanal i hjørner og at den kan gjæres (skråskjæres) for å tilpasses og ledes forbi alle små og store hindringer uten bruk av ytter- og innerhjørner.

OL120C og OL50 er en perfekt match
Kanalprofilen er 120 mm høy og 65 mm dyp. Disse målene er ikke tilfeldig valgt. I OptiLine 50-sortimentet (avrundet profil med innlegg av datakabler i eget rom ovenfra) er det kanalen med 120 mm høyde og 63 mm dybde som er mestselgende. OL120C er en perfekt hjelpekanal for denne avrundede søsterkanalen. Dersom OL120C benyttes som vertikal matekanal i et hjørne, kan man bygge horisontalt med avrundet OL50 profil uten å benytte andre produkter som overgang. Dybdeforskjellen på 2 mm gjør at de to kanalene passer perfekt sammen fordi OL120C er litt avrundet i kantene. Fargen er selvfølgelig den samme, RAL9010, som også benyttes på OptLine Mini (minikanaler med avrundet form).

 Funksjonelt og tidsbesparende
- OptiLine-systemet vinner anerkjennelse hos flere og flere installatører og sluttbrukere, forteller produktsjef Hans Fredrik Rønning hos Schneider Electric. - Installatører som har lært seg å utnytte systemets fordeler, gjerne OptiLinesystemet igjen, fordi de ser at tidsbesparelsene er store. Sluttbrukerne synes først og fremst at systemet er funksjonelt, men det kan også bygges om på enkel måte hvis man ønsker å ommøblere eller tilpasse rominndelingen til andre leietagere, sier Rønning.

Kanalen lanseres sammen med et enkelt utvalg av tilbehørsprodukter som innerhjørne, ytterhjørne, L-stykke, T-stykke og endekdeksel slik at man kan bygge en helhetlig installasjon, med OL120C som komplett og selvstendig installasjonssystem. Kanalen kan leveres i tre ulike materialer: PV og halogenfri plast i lengder på 2,5 meter. I tillegg lanseres også en stålutgave som leveres i lengder på 3 meter.

Et installasjonssystem for kontorbygninger                                                                                   OptiLine er et installasjonssystem for kontorbygninger med et gjennomgående design som gjør at kanaler, uttaksstaver, uttaksposter, gulvbokser og møbelbokser fremstår med gjennomtenkt og helhetlig design. Installasjonssystemet benyttes med hurtigkoblinger fra alle kjente leverandører og er svært tidseffektivt i installasjonsprosessen.


Related links

Emner

Tags


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er
Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen
flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri,
byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse
er Schneider Electric markedsleder. Fokusert på å gjøre forvaltningen av energi
sikker, pålitelig og effektiv, oppnådde selskapets 150 000+ medarbeidere
en omsetning på 24 milliarder euro i 2013 gjennom en proaktiv forpliktelse til
å hjelpe individer og organisasjoner til å få mest mulig ut av sin energi:
”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no 

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale