Gå videre til innhold
Schneider Electric lanserer Modicon M580 kontroller.

Pressemelding -

Schneider Electric lanserer Modicon M580 kontroller.

Oslo – 28. april 2015 — Modicon M580 er en avansert automatiseringskontroller som er verdens første ePAC, Programmable Automation Controller, fullt ut basert på Ethernet.

Laget for virkelig åpne nettverk
En SPEAr microprocessor med deterministisk Ethernet leverer ekstremt god kapasitet for databehandling og kommunikasjon. Ethernet benyttes for kommunikasjon til feltbuss, kontrollbuss og intern bakplate-buss.

Bærekraftig utvikling
Med integrert “Change Configuration on the Fly” kan man endre arkitektur eller modifisere applikasjonen uten å stoppe prosessen.

M580 utvider prosesserings- og arkitekturmulighetene til dagens M340 og Premium løsninger.

Samme X80-serie av I/O moduler som M340 PLS-plattformen og Xbus-kommunikasjon som Modicon Premium åpner for gjenbruk av I/O rack og kabling

Applikasjoner som er utviklet i Unity PRO kan gjenbrukes.

Mer informasjon om Modicon M580 kan du finne her.

For ytterligere informasjon kontakt:
Bjørn Odberg, Product Manager
Tlf.: +47 07023 - Epost: bjorn.odberg@schneider-electric.com
www.schneider-electric.com/no

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687