Gå videre til innhold
Schneider Electric lanserer den nye nettilkoblede effektbryteren Masterpact MTZ

Pressemelding -

Schneider Electric lanserer den nye nettilkoblede effektbryteren Masterpact MTZ

Den store nyheten presenteres for det norske markedet på et eget webinar som går på lufta allerede fredag 29. september kl 09:00-09:30. Da går vi live, sier produktsjef Lasse Baugerud, og gir alle våre kunder og samarbeidspartnere muligheten til å få 30 minutter tettpakket med nyttig og relevant informasjon om den aller nyeste digitale teknologien, direkte på mobil eller PC.

Smarte løsninger som effektbryteren Masterpact MTZ vil bli fremtiden for eldistribusjon

- Det er mange gode grunner for å oppgradere et eksisterende anlegg til noe mer fremtidsrettet, sier Baugerud. - Eldistribusjon er hjertet i ethvert bygg. En intelligent løsning for eldistribusjon er forutsetningen for at hele bygget skal bli smartere. Løsningen er smart når brukeren kan dra nytte av sanntidsdata fra installasjonen for å gjøre den mer energieffektiv og driftssikker. Den gir også bedre muligheter for målrettet og planlagt vedlikehold, mener han.

Hva er nytt?

Den nye nettilkoblede Masterpact MTZ effektbryteren har alt man trenger for å møte fremtiden. På alle nivåer. I tillegg til den nyeste teknologien og de helt nye innovative funksjonene viderefører Schneider Electric den ytelsen, påliteligheten og sikkerheten som Masterpact-serien er kjent for.

-Med Masterpact MTZ møter våre kunder morgendagens krav til driftssikker kraftforsyning og energieffektivitet, etasje for etasje, i hele bygget, sier Lasse Baugerud. Den er arvtageren av kjente effektbrytere som Masterpact NT og NW. Utviklet for tøffe miljøer og i samsvar med strenge miljøforskrifter.

Baugerud forsetter med å peke på flere unike og innovative funksjoner:

  • Masterpact MTZ Mobilapp for sikker diagnostikk, betjening og vedlikehold
  • Energisparing med innebygd, presis og nøyaktig strømmåler som viser strømforbruk i sanntid.
  • Effektiv og skreddersydd tilpasning, og oppgradering, med nedlastbare digitale moduler som gir enklere vedlikehold og bedre beskyttelse, måling, overvåking og diagnostikk.
  • Enkel sømløs installasjon og integrasjon med tidligere systemer og løsninger.
  • Ledende på driftssikker kraftforsyning og energieffektivitet!.

Med Masterpact MTZ er elektriske installasjoner alltid så sikre å oppdaterte som mulig, og alle oppdateringer kan foretas uten å avbryte strømforsyningen.

Enkel å oppgradere og å integrere i alle bygg- og energistyringssystemer i Schneider Electrics EcoStruxure systemarkitektur.

Masterpact MTZ leveres i tre modeller:

  • Masterpact MTZ1: 630 - 1600 A
  • Masterpact MTZ2: 800 - 4000 A
  • Masterpact MTZ3: 4000 - 6300 A

For mer informasjon:

www.schneider-electric.no/MTZ

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2016 en omsetning på cirka 25 milliarder euro. Våre 144 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca 600 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687