Gå videre til innhold
Schneider Electric lanserer APC Mobile Power Pack – Eksterne batteripakker for smarttelefoner og USB-ladbare enheter

Pressemelding -

Schneider Electric lanserer APC Mobile Power Pack – Eksterne batteripakker for smarttelefoner og USB-ladbare enheter

Få mer ut av din mobiltelefon! Med APC Mobile Power Pack får du mer tid på sosiale medieaktiviteter og spill – og du løser strømtilkoblingsproblemene knyttet til en hektisk, mobil arbeidshverdag.

Lett batteripakke for krevende apper
Schneider Electric lanserer APC Mobile Power Pack, en serie eksterne batteripakker med høy kapasitet og effektivitet, prosjektert for mobillading av alle typer smarttelefoner, nettbrett og andre enheter med USB-lading.

Med de nye lettvektsbatteriene APC Mobile Power Pack kan du bruke et større utvalg apper i lengre tid. Det gjelder også energikrevende applikasjoner som bruker stedstjenester.

- Vi trenger alle mer batterikapasitet en eller annen gang, enten hjemme, mens vi er på reise eller på jobb, uttaler Arild Bjørkedal, Vice President End User/ITB & Energy i Schneider Electric Norge.

Gir deg sinnsro
- APC Mobile Power Pack er blitt prosjektert slik at vi kan benytte appene vi trenger når vi trenger dem, enten det dreier seg om å kunne laste ned e-post og dokumenter, tvitre, få tilgang til spill eller laste opp bilder og videoer. Med APC Mobile Power Pack slipper du å måtte holde øye med batteriindikatoren, fortsetter Bjørkedal.

To elegante versjoner
APC Mobile Power Pack leveres i to størrelser: M5 (5000 mAh) og M10 (10 000 mAh).
Den lille M5 veier 142 g og måler mindre enn 108 x 65 x 15 mm. Den er i stand til å fullade en gjennomsnittlig smarttelefon to ganger.
M10 veier 243 g, dimensjonene er 147 x 89 x 14 mm, og den kan fullade et nettbrett eller fire smarttelefoner.
APC Mobile Power Pack er tilgjengelig i high key gloss hvit eller sort finish og passer dermed perfekt ved siden av dagens elegante mobile enheter.

Kvalitet og sikkerhet
Innlemmet i pakken er Lithium Polymer-batteriteknologi som kan lades dobbelt så mange ganger som Lithium Ion-ekvivalenter. Det sikrer en varig og pålitelig ytelse. På utsiden finner du to USB-uttak, som tillater lading av to mobile enheter samtidig. En 4-LED-indikator viser batterikapasiteten.

Batteripakkene lades ved hjelp av en mikro USB-kontakt.
Ladetidene er henholdsvis 4 timer (M5) og 8 timer (M10). Begge eksterne batterier er bemerkelsesverdig effektive når det gjelder å lagre energi. De kan oppbevares i PC-bagger, håndvesker og lignende i flere uker uten betydelig energitap. Når du trenger den, er APC Mobile Power Pack der for at dine enheter skal fungere på en sikker og pålitelig måte.
M5 og M10 erstatter strømadapteren for å lade enhetenes interne batteri.
Schneider Electric har også bygget inn en viktig beskyttelse for en varig og sikker bruk av APC Mobile Power Pack.

- Mange lavpris-batteripakker på markedet mangler beskyttelse
mot vanlige problemer som overlading eller overoppheting. Slikt kan føre til et kortere batteriliv og så høye temperaturer at det - i ekstreme tilfeller - kan føre til smelting av batteripakken og utgjøre en trussel for din mobile enhet, sier Arild Bjørkedal.
- APC Mobile Power Pack er utstyrt med en kretsvernmodul som forebygger de ovennevnte problemene og beskytter cellene mot overstrøm. Samtidig forhindrer den kortslutning og overbelastning av USB-kabelen samt verner mot ultralav mørk strøm, avslutter Bjørkedal.

Se produktet på Schneider Electrics nettsted
Last ned brosjyre i PDF-format

For ytterligere informasjon:
Arild Bjørkedal, Vice President End User / ITB & Energy, mobil: 90 10 08 45.

arild.bjorkedal@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe individer og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687