Gå videre til innhold
Schneider Electrics Innovation Summit: Software Conference 2017 ble avholdt i San Antonio i Texas 2. til 5. oktober.
Schneider Electrics Innovation Summit: Software Conference 2017 ble avholdt i San Antonio i Texas 2. til 5. oktober.

Pressemelding -

Schneider Electric hedrer kunder som lykkes med den digitale omstillingsprosessen

Schneider Electrics Innovation Summit: Software Conference 2017 ble avholdt i San Antonio i Texas 2. til 5. oktober. Konferansens fokus var digital omstillingsstrategi, ansatteierskap og selskapsverdi. Seks av våre kunder ble hedret med priser. De har alle vist fremragende resultater innenfor disse tre kategoriene, med bruk av Schneider Electrics Industrial Software Platform.

Digital omstillingssstrategi

  • Kjemikalieprodusenten BASF fikk annerkjennelse for det omfattende initiativet «Industrie 4.0». Industrie 4.0 skaper merverdier for kundene, i tillegg til å øke BASFS produksjonskapasitet- og effektivitet. For å forbedre ytelse, pålitelighet og utnyttelse av ressurser fokuserer de blant annet på forebyggende vedlikehold og bruk av Augmented Reality, «forsterket» virkelighet ved hjelp av ny teknologi.
  • Oljeselskapet BP fikk annerkjennelse for å implementere Unified Supply Chain Management i downstream-enheter for analyse av råmaterialer og økonomisk modellering. Blant annet går dataanalysetiden ned fra å ta flere timer til noen få minutter. Slik kan man foreta flere analyser og dermed få et bedre beslutningsgrunnlag.

Ansatteierskap

  • Strømleverandøren Arizona Public Service (APS) fikk annerkjennelse for sin innføring av skybasert, virtuell opplæring for å håndtere endringer i ansattgrunnlaget og den store geografiske avstanden mellom anleggene. Omtrent halvparten av firmaets ansatte vil gå av med pensjon i løpet av de neste fem årene, og nærmere 1300 kilometer skiller de to anleggene som ligger lengst unna hverandre. APS leverte en grundig opplæringsløsning for effektiv kunnskapshåndtering på tvers av alle bedriftens områder.
  • Matvareprodusenten Maple Leaf Foods fikk annerkjennelse for sin implementering av MES (Manufacturing Excecution System), et produksjonsutføringssystem med visualisering. De ansatte har nå nettbrett som viser oversiktspaneler med KPI i sanntid, slik at de raskt kan identifisere kritiske problemer og dermed forbedre produksjonsresultater.

Selskapsverdi (ROI - Return of Investments)

  • Strømleverandøren Duke Energy fikk anerkjennelse for å ha spart rundt 35 millioner dollar ved bruk av forutseende teknologi. En uvanlig vibrasjon ble registrert i en dampturbin, og dermed kunne teamet avdekke en svakhet i et turbinblad før en større feil oppstod.
  • Network Rail, som driver og vedlikeholder mer enn 32.000 kilometer med jernbanespor i England, fikk annerkjennelse for sin smarte overvåkning- og analyse av infrastruktur. Systemet sparte 500.000 minutter i mulige togforsinkelser og ca. 45 millioner pund i kompensasjon.

- Jeg er stolt over at disse fremsynte firmaene er våre kunder, og å kunne anerkjenne dem for deres enestående resultater med digital omstilling, sier Dr. Ravi Gopinath, Excecutive Vice President of Software hos Schneider Electric.

For mer informasjon:
Geir Nygaard, Sales Distributors, Wonderware Scandinavia AB (Norway)
geir.nygaard@schneider-electric.com, mobil: +47 67815159

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687