Gå videre til innhold
Schneider Electric sitt nye domene er se.com/no.
Schneider Electric sitt nye domene er se.com/no.

Pressemelding -

Schneider Electric har flyttet til se.com/no

Schneider Electric har fått et nytt domene på Internett for å forenkle tilgangen til websiden og forbedre brukeropplevelsen på de digitale kanalene.

Schneider Electric, verdensledende innen digitaliseringen av energihåndtering og automatisering, har flyttet sitt web-domene fra www.schneider-electric.no til www.se.com/no. For å sikre en raskere tilgang for brukerne av Schneider Electric sine digitale kanaler er det viktig med en webadresse som er lett å skrive og huske.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en endring av vår identitet og varemerke, men kun av vår digitale adresse. Vårt merke, navn, logo og annen informasjon om selskapet forblir det samme: Schneider Electric.

Flere detaljer om det nye domenet kan du finne her

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.se.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687