Gå videre til innhold
Schneider Electric får toppkarakter for datasenterløsning

Pressemelding -

Schneider Electric får toppkarakter for datasenterløsning

Lista heves for datasentre og programvarene som styrer dem, som følge av utviklingen innen IoT og skytjenester. For tredje år på rad plasserer Gartner Schneider Electric på topp i bransjen med løsningen StruxureWare for datacenter.

Eksplosiv utvikling
Det digitale betalingsselskapet Nets tok i bruk Struxureware allerede i 2010. De har vært med på reisen som har gitt dem komplett oversikt over alt utstyret som er i datasentrene deres, som strømbruk, kjøling og feil som måtte oppstå. Selskapet er blitt et utstillingsvindu for datasenterløsningen. Schneider-kunder har kommet så langt som fra Japan for å studere StruxureWare hos Nets.

Kravene til verdens datasentre vokser i takt med den globale veksten i bruk av Internet of Things, Big Data og skytjenester. Derfor heves også kravene til datasentrenes infrastruktur og styringen av den løpende driften, hvor noen av de kritiske konkurransemålene er sikkerhet, høy oppetid, energieffektiv drift og ikke minst en fleksibel og skalerbar infrastruktur.

Den ledende programvaren for å nå disse målene er StruxureWare, ifølge Garnter, Inc. Programvaren kommer fra Schneider Electric og er plassert helt i toppen innen datasenterstyring, for tredje året på rad.

- Den eksplosive utviklingen innen «connectivity» betyr at vi får mer komplekse datasentre. De samme sentrene må og skal levere verdi for brukerne, uansett miljø. Dette krever fleksibel, sammenkoblet og intelligent datadrevet drift. StruxureWare er verktøyet. Kundene får et verktøy som kontinurlig utvikles og tilpasses brukernes behov, og heldigvis er Gartner enig med oss, sier Arild Bjørkedal i Schneider Electric.

artnerne først
Arild Bjørkedal er salgsdirektør for ITD i Schneider Electric. Han er tydelig fornøyd med at Gartner gir selskapets datasenterløsning toppkarakter, men fremhever partnerne selskapet jobber med daglig.

- Det er en anerkjennelse av bredden og dybden i vår løsning. StruxureWare for datasentre tar full bruk av mulighetene i Internet of Things og gir datasenteransvarlige en rekke sterke kort på hånden. Det er selvsagt hyggelig at store institusjoner som Gartner anerkjenner det, men enda viktigere er de gode tilbakemeldingene fra partnere og kundene våre, sier Bjørkedal.

Han fremhever flere fordeler ved StruxureWare for datasentre, blant annet:

  • Oversikt over alle aktiviteter
  • Verktøy for kapasitetsplanlegging
  • Risikostyring
  • Forebyggende vedlikehold

Ifølge leverandøren sikrer StruxureWare maksimal effektivitet i hele datasenterets levetid – fra design til bygg, til drift, planlegging og løpende optimering og vedlikehold. Schneider Electric har nylig oppgradert og utvidet løsningen med to nye produkter: StruxureOn, en skybasert løsning, og StruxureWare Data Center Operation 8.0, som er utviklet spesielt for samlokaliseringssentre.

Rangeringen som verdens ledende DCIM-løsning (Data Center Infrastructure Management) kommer i forbindelse med analysehusets offentliggjørelse av 2016 Gartner Magic Quadrant for Data Center Infrastructure Management Tools. Kåringen bygger på en omfattende vurdering av 15 kriterier, der Gartner, Inc. Måler løsningenes completeness of vision og ability to execute.

Les mer om hvordan analysehuset gjør sine vurderinger her

Emner


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2015 en omsetning på 27 milliarder euro. Våre 160 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land innenfor akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag en sterk markedsposisjon og 600 ansatte.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.

I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687

Relatert innhold