Gå videre til innhold
Schneider Electric blant verdens topp 25 selskaper på LinkedIns globale liste

Pressemelding -

Schneider Electric blant verdens topp 25 selskaper på LinkedIns globale liste

Schneider Electric, den globale spesialisten på energistyring og automasjon, blir i 2017 rangert på 23. plass på LinkedIns liste over verdens mest ettertraktede arbeidsgivere. Selskapet avanserer 7 plasser i forhold til i fjor.


LinkedIns liste utarbeides ved å analysere milliarder av handlinger foretatt av kanalens mer enn 500 millioner medlemmer. Selskapene som rangeres blir anerkjent for sin påvirkning på den profesjonelle verden og for sin evne å tiltrekke og beholde topptalent. LinkedIn-dataene som danner grunnlaget for rangeringen, er blant annet bransje, engasjement, arbeidsinteresse, evne til å beholde talent i tillegg til redaksjonell omtale.

Toppmedarbeidere gjør Schneider Electric til et toppselskap

Anerkjennelsen viser Schneider Electrics attraktivitet som arbeidsgiver. Verdien ligger i selskapets meningsfulle misjon, teknologi, digitale plattformer med kundeorientert strategi og muligheter for faglig og personlig selvrealisering.

- I Schneider Electric hjelper vi mennesker med å gjøre mest mulig ut av egne ressurser, og - som vi pleier å si - ”toppmedarbeidere gjør Schneider Electric til et toppselskap”. Vi er stolte over å bli anerkjent av LinkedIns medlemmer for andre år på rad. I et forretningslandskap som endrer seg hele tiden, synes vi det er viktig å huske at mennesker identifiserer seg selv med mulighetene de får til å bidra med ekte engasjement og til å realisere egne ambisjoner gjennom jobben, sier Olivier Blum, Chief Human Resource Officer og Executive Vice President i Schneider Electric.

- Som spesialist innen energihåndtering og automasjon, forplikter Schneider Electric seg til å endre industrien, forandre byer og berike liv. Alt dette gjøres gjennom talentene til våre 144 000 medarbeidere. Også i Norge, som i resten av verden, motiveres våre medarbeidere av Schneider Electrics ambisjon om å løse energi- og klimautfordringen, uttaler Henrik Holck-Clausen, HR-direktør i Schneider Electric Norge.

- Dette engasjementet forsøker vi å dyrke gjennom programmer for å ivareta kompetanseheving, mangfold, likestilling og balanse mellom jobb, privatliv og helse, avslutter han.

Emner


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2016 en omsetning på cirka 25 milliarder euro. Våre 144 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca 600 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687