Gå videre til innhold

Pressemelding -

Saket Soni - Nyansatt End Users Sales Manager Industry i Schneider Electric Norge

Saket Soni (41 år), opprinnelig fra Mumbay, India, startet i Schneider Electric 25. august som salgssjef for sluttbrukere i industribransjen.

Soni er utdannet elektronikkingeniør og har en master innen management. Gjennom 18-års erfaring i store selskaper som Larsen og Toubro (opprinnelig dansk), ABB, Schneider Electric India og britiske Serco i India, Midt-Østen og Europa, har han tilegnet seg bred, teknisk og kommersiell bakgrunn innen prosjektering,  drift, vedlikehold, salg og markedsføring av løsninger for industriautomasjon og elektro. Hovedfokus har vært rettet mot markedssegmenter som gruve, olje og gass, vann, avløp og infrastruktur, som er spesielt utviklet i Norge.
- Jeg gleder meg til å fortsette å bidra i Schneider Electric, nå i Europa. Det er et fantastisk selskap med et unikt globalt nettverk som gir mulighet til å vokse og lære både faglig og personlig, uttaler Soni.

Saket Soni er gift og har en sønn på 9 år.

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe individer og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687