Gå videre til innhold
Prosjekt Green HouSE - Forventer å spare 20 prosent energi

Pressemelding -

Prosjekt Green HouSE - Forventer å spare 20 prosent energi

Schneider Electric Danmark har også flyttet inn i nytt energieffektivt hovedkvarter som fungerer som et levende showroom for selskapets egne løsninger. Energikostnadene anslås å reduseres med 20 %.

- Schneider Electric Danmarks nye hovedkvarter heter Green HouSE og ligger i Ballerup utenfor København. 520 medarbeidere fra fire ulike kontorer er nå samlet på 15 000 kvadratmeter. Schneider Electric Danmark har som Schneider Electrici Norge siktet på et grønt, felles hovedkontor som både bruker lite energi og byr på et godt inneklima, sier Runar Hansesætre, Country President i Schneider Electric Norge.

-Mens Schneider Electric Norge gikk for et nybygg, har man i Danmark valgt å renovere et eksisterende da det ga mest mening både tidsmessig og økonomisk. Flyttingen anslås å redusere energiforbruket med minst 20% i forhold til de gamle lokalene. Det nye kontoret er spesielt tilrettelagt for å fremme samarbeid og kommunikasjon på tvers av avdelinger og forretningsområder, forklarer Hansesætre. Flyttingen foregikk i slutten av februar, og bygningen skal, som alle smarte bygg, gjennom en innkjøringsfase. Først etter denne perioden vil man for alvor se effekten av energitiltakene.

- Vi har markedets bredeste tilbud innen integrasjon av hardware og intelligente softwareløsninger. Det har vært en prioritet for danskene å samle salgsstyrker, softwareeksperter og globale utviklingssentre i København for å oppnå synergier som til slutt kommer kundene til gode i form av mer effektive og integrerte løsninger samt økt tverrfaglig kompetanse internt. Det er ingen hemmelighet at Schneider Electric Danmark gjennom dette tiltaket også forventer å få positiv effekt på sine overordnede resultater, avslutter Hansesætre.

For ytterligere informasjon:
Runar Hansesætre, Country Manager, mobil: 994 17 410.

runar.hansesatre@schneider-electric.com

Jens Ellevang, prosjektleder
jens.ellevang@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687