Gå videre til innhold
Preventa XY2CJ – Pålitelig snornødstopp

Pressemelding -

Preventa XY2CJ – Pålitelig snornødstopp

Telemecanique Sensors™ introduserer Preventa XY2CJ, en pålitelig og brukervennlig snornødstopp for å bedre maskinsikkerheten i hele arbeidssonen hvor den er montert.

Preventa XY2CJ er den første snornødstopp som møter kravene til NiSD-sertifisering i henhold til IEC 60947-5-5 standarden. Den er rask å montere og snora kan enkelt justeres med den spesialutviklede strammeren som tilbehør.

Visningen av status og behov for vedlikehold skjer ved hjelp av farvede seksjoner på trekk-resetknappen (grønn og gul). Det gjør det lett å se om kontakten er sluttet eller åpen.

Fakta
Opp til 20 eller 30m snorlengde (XY2CJS)
Fire-posisjonshoder som kan rotere hver 90°
Elektrisk tilkobling: ISO M20, PG13.5, 1/2’’ NPT, M12 eller M23 på bestilling
Beskyttelsesgrad: IP66 og IP67
Temperaturområde: -25 til +70°C
Sertifikater: CE, UL (NiSD), CSA.

For ytterligere informasjon:
Oliver Ahnstrøm, Telemecanique Sensors, Sensors Product Marketing - Denmark & Norway
Mobil: +4528991507.  oliver.ahnstrom@tesensors.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe individer og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687