Gå videre til innhold
OsiSense XMLP – markedets minste lavtrykkssensor fra Telemecanique Sensors

Pressemelding -

OsiSense XMLP – markedets minste lavtrykkssensor fra Telemecanique Sensors

Telemecanique Sensors lanserer OsiSense XMLP – markedets minste lavtrykkssensor

Den nyeste sensoren i XMLP-familien kombinerer kompakt størrelse og høy pålitelighet for lavtrykksstyring i ulike applikasjoner

Telemecanique Sensors presenterer OsiSense™ XMLP sensor for lavtrykksapplikasjoner.
OsiSense XMLP er den minste elektroniske sensoren for trykk fra -1 til 6 bar(g) (-14.5 til 60 psi) og gir maskinbyggere muligheten til å redusere størrelse og kostnader for maskiner innen et bredt spekter av bruksområder. OsiSense XMLP leveres i meget solid utførelse som er motstandsdyktig mot overtrykk og tøffe driftsforhold.

Kompakt og lett å montere
OsiSense XMLP fra Telemecanique Sensors er betydelig mindre enn alle andre elektroniske lavtrykkssensorer på markedet.Dimensjonene gjør optimal maskinendesign og -installasjon enklere, også ved begrenset plass. Nye OsiSense XMLP er kompatibel med OsiSense ZMLP (display med grensenivå-utganger), direkte montert sammen eller via en M12-mellomkabel. Kombinasjonen åpner for enkel og kostnadseffektiv måling og styring av lave trykk.

Meget robust og pålitelig
Nye OsiSense XMLPs hus er motstandsdyktig mot etsende miljøer i applikasjoner som vannpumper. Sensorens robuste og kompakte kropp holder IP-beskyttelsesgrad opp til IP69K, avhengig av type elektrisk tilkopling (M12, DIN, Packard, eller PVC-kabel). Designet av trykkcellen bidrar til at XMLP-serien tåler høyt overtrykk godt, og er meget slitesterk, selv ved trykkslag.

En komplett serie med mange funksjoner
Med OsiSense XMLP lavtrykkssensorer tilbys maskinbyggernes et enda bredere produktspekter innen trykksensorer fra Telemecanique Sensors. Osisense XMLP lavtrykkssensor støtter flere analoge signalstandarder, ulike medietyper og trykkområder (inkludert kombinerte trykkområder).

For ytterligere informasjon om OsiSense XMLP serien elektroniske trykksensorer kan du besøke Telemecanique Sensors nettsider

Kontaktperson: John Andreas Hjelset, Sensors Sales Specialist, Telemecanique Sensors.
Mobil: 4795082700
john.hjelset@tesensors.com

Om Telemecanique Sensors

Grunnlagt for over 90 år siden,er Telemecanique Sensors en selvstendig varemerke av Schneider Electric, spesialisert på sensorer og sensorrelatert teknologi.

Telemecanique Sensors er en global aktør med kontorer i mer enn 20 land. Våre produkter distribueres over hele verden gjennom et vidt partnernettverk.

Som global leder i sensorbransjen, hjelper vi kunder å velge riktig teknologi for å bygge maskiner med best mulig ytelse og pålitelighet.

Med fokus på tre kjerneverdier – enkelhet, nærhet og ekspertise – har vi blitt eksperter innen sensorer for industriautomasjonog spesialister på krevende applikasjoner. Vårt mål er å gjøre livet til våre kunder enklere.

www.tesensors.com

Emner

Tags


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
På Facebook
På LinkedIn
Google+
På YouTube
På SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale