Følg Schneider Electric Norge

Preventa XY2CED - Ny, dobbelsidig nødstoppbryter med snortrekksystem

Pressemelding   •   nov 19, 2015 08:30 CET

Telemecanique Sensors lanserer ny, dobbelsidig nødstoppbryter med snortrekksystem for applikasjoner med langt transportbånd.

Preventa XY2CED-serien sørger for sikkerhet både for driftspersonal og utstyr hele veien.

Den nye PreventaTM XY2CED-serien fra Telemecanique Sensors gir personellet som arbeider ved transportbånd muligheten til hvor som helst å reagere raskt for å beskytte både mennesker utstyr ved nødsituasjoner.

Maskinsikkerhet på sitt beste
Denne serien dobbelsidige nødstoppbrytere med snortrekksystem kan forlenges opp til 100 meter på hver side, slik at sikkerheten alltid er innenfor rekkevidde. Preventa XY2CED er også den lengste nødstoppbryter med snortrekksystem på markedet som er UL NISD-sertifisert og er bygget i henhold til de vikigste internasjonale sikkerhetsstandarder.

Lett å installere
Preventa XY2CED-serien er også designet for enkel installasjon. Enkelt tilbehør gjør installasjon og justering lettere og raskere. Det er også enklere å velge riktig instilling for snortrekksystemet takket være synlige merker.

Kort om Preventa XY2CED

 • Opp til 100 m wire på hver side
 • I henhold til IEC 60947-5-5, EN/ISO 13850
 • Temperaturspekter: -25°C to +80°C
 • Beskyttelsesgrad: IP65 and IP66
 • Sertifiseringer: CE, cULus, NISD, CCC
 • For ytterligere informasjon
  om Preventa XY2CED-serien dobbelsidige nødstøppbrytere med snortrekksystem, kan du besøke Telemecanique Sensors nettsider

  Kontaktperson: John Andreas Hjelset, Sensors Sales Specialist, Telemecanique Sensors.
  Mobil: 4795082700
  john.hjelset@tesensors.com

  Om Telemecanique Sensors

  Grunnlagt for over 90 år siden,er Telemecanique Sensors en selvstendig varemerke av Schneider Electric, spesialisert på sensorer og sensorrelatert teknologi.

  Telemecanique Sensors er en global aktør med kontorer i mer enn 20 land. Våre produkter distribueres over hele verden gjennom et vidt partnernettverk.

  Som global leder i sensorbransjen, hjelper vi kunder å velge riktig teknologi for å bygge maskiner med best mulig ytelse og pålitelighet.

  Med fokus på tre kjerneverdier – enkelhet, nærhet og ekspertise – har vi blitt eksperter innen sensorer for industriautomasjonog spesialister på krevende applikasjoner. Vårt mål er å gjøre livet til våre kunder enklere.

  www.tesensors.com

  Schneider Electric – Life Is On

  Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
  I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

  www.schneider-electric.com/no.

  Følg oss på sosiale medier:
  På Twitter: @energieffektiv
  På Facebook
  På LinkedIn
  Google+
  På YouTube
  På SE TV
  Schneider Electric-blogg