Gå videre til innhold
Pankaj Goyal – Ny VP Partner Business i Schneider Electric Norge

Pressemelding -

Pankaj Goyal – Ny VP Partner Business i Schneider Electric Norge

Pankaj Goyal (42 år, fra Bangalore, India) startet i Schneider Electric Norge 2. Januar 2015 som VP Partner Business. 

Goyal har de siste tre årene bodd i København, hvor han har jobbet med forretningsutvikling innen ”Retail” og ”Eco Business” i Norden og Baltikum. 

Han startet i Norden i slutten av 2011 som administrerende direktør i danske JO-EL i forbindelse med dets integrering i Schneider Electric. Hans erfaring i elbransjen ervervet han også ved å jobbe på konsernnivå i Schneider Electric innen fagområdet ”Lifespace” med fokus på installasjonsmateriell og lyskontrollsystemer. Han har blant annet blitt involvert i opprettelsen av forsknings- og utviklingssenteret til Schneider Electric i Bangalore siden 2004 og helt til han flyttet til Europa i slutten av 2010. 

Hans arbeidskarriere startet på det hovedkvarteret til det internasjonale konsernet Tata Steel i India. Før han begynte i Schneider Electric, jobbet han i bilindustrien (Suzuki og Daewoo) i India i flere år.  

Pankaj Goyal er utdannet mekanisk ingeniør og har i tillegg tatt en master i ”Business & Administration”.
- Jeg gleder meg til å bidra til Schneider Electric Norges Partner Business med grossister og elektroinstallatører, sier Goyal. 

For ytterligere informasjon:
Karoline Asgaard, Marcom Manager, mobil: 90676871.

karoline.aasgaard@schneider-electric.com

Emner

Tags


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe individer og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale