Gå videre til innhold
OsiSense™ XS9 – fullmantel induktive følere i rustfritt stål med føleavstand opp til 40 mm

Pressemelding -

OsiSense™ XS9 – fullmantel induktive følere i rustfritt stål med føleavstand opp til 40 mm

OsiSense XS9 kommer i flere utgaver som alle er utviklet til ekstreme miljøer innenfor blant annet metallbearbeidning, produksjon og næringsmiddelindustrien.

- Takket være det unike designet, med ”one-piece housing”, er serien ekstremt motstandsdyktig mot mekaniske støt og vibrasjoner, sier Arild Thormodsrud, salgsspesialist sensorer i Schneider Electric.  - Omkostninger til vedlikehold reduseres også drastisk med følernes lange levetid, fortsetter Thormodsrud.

Med den nye serien tilbyr Schneider Electric og Telemecanique Sensors nå induktive følere som oppfyller de høye krav som finnes i flere krevende miljøer.

Med en ECOLAB-sertifisering for 316L er XS9S sikret mot aggressive rengjøringsprosesser.

Uansett type av rustfritt stål er alle de induktive følerne i OsiSense XS9-serien ytterst motstandsdyktige mot vann med beskyttelsesklassene IP68 og IP69K. Med teknologien Faktor 1 kan messing, kobber og andre ikke-jernholdige materialer detekteres med en føleavstand på opp til 40 mm.

For ytterligere informasjon:
Arild Thormodsrud, Sensor Sales Specialist, mobil: 907 39 427 arild.thormodsrud@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger. Selskapet har virksomhet i mer enn 100 land, og hadde totalt en omsetning på 24 milliarder euro i 2012. Schneider Electric har mer enn 140 000 ansatte som fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig, effektiv og grønn: Make the most of your energy. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687