Følg Schneider Electric Norge

OsiSense XCKW, ny trådløs og batteriløs grensebryter fra Telemecanique Sensors

Pressemelding   •   nov 27, 2015 11:56 CET

Rask og kostnadseffektiv installasjon, enklere vedlikehold og lang rekkevidde karakteriserer denne nye bryterserien, som genererer egen strøm.

Enklere og mer kostnadseffektiv installasjon og vedlikehold
OsiSenseTM XCKW-serien endebrytere fra Telemecanique Sensors byr på enkel, trådløs tilkobling uten behov for kabling og kontakter, hvilket betyr reduserte installasjons- og vedlikeholdskostnader.Bryterne leveres i plug-and-play-sett som består av grensebryter og mottaker. Kun enkle elektromekaniske ferdigheter kreves for å installere dem. OsiSense XCKW-brytere er fullt kompatible med XCKS- & XCKM-bryterne, og kan lett erstatte kablede grensebrytere.

Lang rekkevidde
OsiSense XCKW har en trådløs rekkevidde på opptil 100 m. Den kan utvides ved bruk av ekstern antenne på mottaker eller repeater. Schneider Electric tilbyr også dette.

Energieffektivitet og miljøvennlighet
Ettersom OsiSense XCKW genererer egen strøm, er ikke batteribytte eller kostnader knyttet til batterigjenvinning noe tema. Et gjennomtenkt design og en optimalisert produksjonsprosess reduserer bruk av råstoff per enhet og gjør bryterne enda mer miljøvennlige.

Passer flere applikasjoner
OsiSense XCKW tråd- og batteriløse grensebrytere har et bredt anvendelsesområde og passer ulike bransjer: for eksempel løfteapplikasjoner, heiser og rulletrapper, møller, støperier, prosessmaskiner samt håndterings- og emballasjemaskiner.

For mer informasjon:

John Andreas Hjelset, Sensors Sales Specialist, Telemecanique Sensors.
Mobil: 4795082700
john.hjelset@tesensors.com

Se produktet på www.tesensors.com/

Om Telemecanique Sensors

Grunnlagt for over 90 år siden,er Telemecanique Sensors en selvstendig varemerke av Schneider Electric, spesialisert på sensorer og sensorrelatert teknologi.
Telemecanique Sensors er en global aktør med kontorer i mer enn 20 land. Våre produkter distribueres over hele verden gjennom et vidt partnernettverk.
Som global leder i sensorbransjen, hjelper vi kunder å velge riktig teknologi for å bygge maskiner med best mulig ytelse og pålitelighet.
Med fokus på tre kjerneverdier – enkelhet, nærhet og ekspertise – har vi blitt eksperter innen sensorer for industriautomasjonog spesialister på krevende applikasjoner. Vårt mål er å gjøre livet til våre kunder enklere.


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
På Facebook
På LinkedIn
Google+
På YouTube
På SE TV
Schneider Electric-blogg