Gå videre til innhold
Nyttårsforsett 2014: Øk kompetansen om energi – helt gratis

Pressemelding -

Nyttårsforsett 2014: Øk kompetansen om energi – helt gratis

Energispesialisten Schneider Electric lanserer Energy University i Norge. Her tilbyr selskapet over 200 kurs knyttet til energi. Kursene tilbys som e-læring – gratis og åpent for alle.


Oslo, 13. januar 2014: Det blir stadig større behov for personell med kompetanse innen energistyring og energieffektivisering. Spesielt i Norge er etterspørselen stor, og energispesialisten Schneider Electric introduserer derfor Energy University i det norske markedet. Dermed kan norske bedriftsledere og ansatte sette seg som mål for 2014 å heve sin kompetanse - helt uten kostnader.

– Med Energy University ønsker vi å bruke vår omfattende erfaring og kunnskap til å tilby gratis kompetanseheving innen energi. På Energy University kan du lære nye energisparende ideer, i tillegg til å bli en verdifull medarbeider som bidrar til bunnlinjen, sier Ingunn Kristiansen, Marketing Communication Manager i Schneider Electric. 

Ledere må være pådrivere

Siden Energy University er en e-læringsportal, kan kursene tas når som helst og hvor som helst. Hver modul varer rundt en time, slik at terskelen for å komme i gang er lav. Temaene på Energy University strekker seg fra genelle temaer rundt energistyring i bygg, datasentre og industri, til mer spesifikke temaer som el-biler, styring av lys og ventilasjon og finansiell analyse av energiprosjekter. Kursene er anerkjent av en rekke internasjonale utdanningsinstitusjoner. I tillegg til uavhengige moduler tilbys to muligheter for sertifiseringer: Data Center Associate og Professional Energy Manager. Den sistnevnte tilbys i samarbeid med North Carolina University i USA.

– Norske ledere bør være pådrivere for å heve ansattes og egen kompetanse innen energieffektivisering. Dette gjelder ikke bare fagarbeidere og ingeniører, men også de som jobber andre steder i organisasjonen. Først da vil man få en helhetlig forankring rundt bedriftens energibesparende investeringer, sier Ingunn Kristiansen i Schneider Electric. 

68 000 deltakere globalt i 2013

Det nettbaserte tilbudet består av over 200 ulike moduler som deltakerne selv kan sette sammen avhengig av interesser og kompetansenivå. I 2013 var det over 63 000 deltakere globalt som gjennomførte både tekniske og finansielle moduler knyttet til energieffektivisering.  Nå gleder Schneider Electric seg til også å heve kompetansen hos nordmenn.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere i andre land. Tallenes tale er også klare, hele to tredeler av deltakerne har tatt mer enn to kurs. Vårt mål er å løfte hele den norske bransjen opp på et akseptabelt kunnskapsnivå når det kommer til energieffektivisering og lønnsomhet. Nå håper vi at norske bedrifter følger opp, sier Kristiansen.

For mer informasjon, vennligst se: www.myenergyuniversity.com

For ytterligere informasjon:
Ingunn Kristiansen, Marketing Communication Manager Schneider Electric Norge, tlf. 957 72 345 ingunn.kristiansen@schneider-electric.com

Emner

Tags


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger. Selskapet har virksomhet i mer enn 100 land, og hadde totalt en omsetning på 24 milliarder euro i 2012. Schneider Electric har mer enn 140 000 ansatte som fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig, effektiv og grønn: Make the most of your energy. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale