Gå videre til innhold
Nytt modulært system for eldistribusjon i TN-nett

Pressemelding -

Nytt modulært system for eldistribusjon i TN-nett

Schneider Electric lanserer Acti 9 iC40 System, et nytt modulært system for elektrisk distribusjon i TN-nett, med uovertruffen ytelse og effektivitet.

Bedre effektivitet, sikkerhet og tilkobling av tavler for bygg i alle størrelser er noen av fordelene som det nye Acti 9 systemet for elektrodistribusjon i TN-nett fra Schneider Electric gir til rådgivende ingeniører, tavlebyggere og personell som drifter og vedlikeholder eldistribusjonstavler - med grunnlag i EcoStruxure™ IoT-teknologi.

Systemet er dessuten tids- og plassbesparende takket være modulkomponenter som er optimalisert for tavlebygging, -installasjon og -vedlikehold.

- Det dreier seg om et komplett system som omfatter automatsikringer, jordfeilmoduler, jordfeilautomater og samleskinner opp til og med 40 A, forklarer Odd Arvid Kleven, Offer Manager i Schneider Electric Norge.

iC40 utvider Acti 9-familien samtidig som det styrker kjernefordelene til Schneider Electrics eksisterende Acti 9 iC60-serie, med nye funksjoner i tillegg.

Effektivitet

Acti 9 iC40-systemet forenkler tavlebygging og systeminstallasjon. Optimaliserte komponenter, som for eksempel vertikal distribusjonsblokk, gir kortere montasjetid, samtidig som oppgraderinger og ettermontering i eksisterende tavler foregår på en enklere og mer kostnadseffektiv måte.

Bedre synlighet for bedre sikkerhet

Synlighet betyr effektivt vedlikehold og betjening. Det nye Acti 9 iC40-systemet har VisiTrip, en feilutløsningsindikator som sørger for rask service på stedet. VisiSafe, en tydelig grønn stripe, forsikrer vedlikeholdspersonell om at kursen er utkoblet. Rask og enkel identifisering av utkoblet utstyr bidrar til å synliggjøre sikkerhet og sørger for raskere igangkjøring ved utkobling som følge av feil i anlegget.

Nettilkoblet

Acti 9 iC40-systemet er en viktig bidragsyter til EcoStruxure™ Power-arkitekturen. Det nye Acti 9 iC40-systemet er en nettilkoblet løsning og utnytter EcoStruxure-teknologi for å gi driftspersonell og bedriftseiere muligheten til å tilby analyser og tjenester som gir bedre oversikt og kontroll. PowerTag-sensorer overvåker energiforbruk trådløst og i sann tid, slik at operatørene kan overvåke belastninger uavhengig av byggets størrelse, og hvor enn det befinner seg. Gjennom programvaren EcoStruxure Facility Expert får man varsler på mobil/PC som gir mulighet for prediktivt vedlikehold.

Resultatet av mange års erfaring

- Acti 9 iC40-systemet utnytter designekspertisen vi har ervervet gjennom fem generasjoner av modulbaserte elektrodistribusjonssystemer, og det erstatter iDPN-serien. Acti 9 iC40 er enkelt å installere, vedlikeholde og oppgradere, og ytelsen er uovertruffen, avslutter Kleven.

iC40 er nå tilgjengelig hos landets største elektrogrossister.

For ytterligere informasjon se PDF-katalog eller besøk se.com/no/ic40

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneiders formål er å legge til rette for at hver og en av oss skal få mest mulig ut av energien og ressursene våre, og vi ønsker å være en brobygger for fremgang og bærekraft for alle. Vi kaller dette Life Is On.

Vårt oppdrag er å være din digitale partner for bærekraft og effektivitet. Vi driver digital transformasjon med innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for bygg, bolig, datasentre, infrastruktur og industri. Vi er det mest lokale av globale selskaper og vi jobber for åpne standarder og partnerskapsøkosystemer. Dette er viktige drivere for våre felles formål og verdier, med hovedvekt på «inclusive» og «empowered».

www.se.com/no

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687