Gå videre til innhold
Nye Zelio RE17 tidsrelé er pålitelig og lett å bruke

Pressemelding -

Nye Zelio RE17 tidsrelé er pålitelig og lett å bruke

Schneider Electric lanserer i dag ny generasjon av Zelio RE17 tidsrelé for et bredt spekter av bruksområder, fra elektrisk distribusjon til industriell automatisering.


Vestby, 14. august 2013: RE17 er de nyeste tidsreleene i Zelio-serien. RE17 erstatter vår gamle tidsrelé-serie ved navn RE11. De nye tidsreleene gir god beskyttelse mot overspenning og gode funksjoner knyttet til teknisk krevende applikasjoner. RE17 er utviklet for å passe de fleste bruksområder, noe som gjør tidsreleene både sikrere og mer pålitelige.

- Vi ser at brukere mer enn noen gang vil ha høykvalitets tidsreleer som er pålitelige og lette å bruke. Den nye Zelio RE17-serien er god kombinasjon av kvalitet og brukervennlighet, til en konkurransedyktig pris, sier Anders Hatlø, Produktsjef Industri i Schneider Electric Norge.

Den nye standardiserte utformingen har en kompakt størrelse på 17,5 mm i bredden og samsvarer med Zelio-kontrollreleer. Dette reduserer behovet for å gjøre dimensjonsendringer hver gang ulike kontrollfunksjoner er nødvendig.

Den ergonomiske utformingen gjør installasjonen enkel, rask og sikker. Brukergrensesnittet på RE17 er brukervennlig og lett å idriftsette.

Releet er produsert av materialer av god kvalitet i ISO-sertifiserte produksjonsanlegg. Zelio RE17 tidsreleer er ferdig testet og sertifisert av tredjeparts organisasjoner i henhold til relevante produktstandarder.

Zelio RE17-spekteret av tidsreleer er nå tilgjengelig fra Schneider Electric.

For ytterligere informasjon: Anders Hatlø, Produktsjef Industri, mobil: 906 18 751. anders.hatlo@schneider-electric.com

 

 

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger. Selskapet har virksomhet i mer enn 100 land, og hadde totalt en omsetning på 24 milliarder euro i 2012. Schneider Electric har mer enn 140 000 ansatte som fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig, effektiv og grønn: Make the most of your energy. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687