Gå videre til innhold
Nye muligheter for full kommunikasjon i elektriske installasjoner med Acti 9 Smartlink

Pressemelding -

Nye muligheter for full kommunikasjon i elektriske installasjoner med Acti 9 Smartlink

Ny kommunikasjonsmodul fra Schneider Electric gir minimal kabelføring, enkel og rask installasjon samt full kommunikasjon mellom enheter i elektriske tavler. 

Vestby 4. november 2013: Schneider Electric tar enda et skritt videre for å hjelpe rådgivere, installatører og sluttkunder med å etablere sentralovervåking og -styring i elinstallasjoner.

Løsningen er Acti 9 Smartlink, en ny modul som gjør det lettere enn noensinne å etablere full kommunikasjon mellom enhetene i hoved- og gruppetavler og det sentrale byggstyringssystemet.

Smartlink er en kommunikasjonsmodul til montering i tavler, og del én av Acti 9-serien, den nye generasjonen DIN-skinnekomponenter fra Schneider Electric. Hver enkelt Acti 9-enhet, automatsikring, jordfeilbryter, relè, kontaktor eller måler med tilhørende hjelpekontakt forbindes til Smartlink-modulen med en prefabrikert kabel, og til slutt forbindes Smartlink til byggstyringssystemet med en enkel nettverkskabel. Kort sagt: Plug and play med minimal kabelføring, enkel og rask installasjon og ingen risiko for feil.

Når installasjonen kan overvåkes og styres sentralt via Smartlink, er det enkelt for den bygningsansvarlige å samle data om energiforbruk, såvel som standby-forbruk på hver enkelt kurs i installasjonen. Dessuten gjør overvåkningen det mulig å reagere raskere og mer presist på hendelser som utkoblinger og andre feil i store installasjoner.

- Acti 9 Smartlink er raskeste veien til full kontroll og økonomisk gevinst, sier Kjell-Magne Nordnes, produktsjef i Schneider Electric.

For ytterligere informasjon:
Kjell-Magne Nordnes, produktsjef Schneider Electric Norge, tlf. 901 26 023 kjell-magne.nordnes@schneider-electric.com


Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger. Selskapet har virksomhet i mer enn 100 land, og hadde totalt en omsetning på 24 milliarder euro i 2012. Schneider Electric har mer enn 140 000 ansatte som fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig, effektiv og grønn: Make the most of your energy. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687