Gå videre til innhold
Nyansatt ekspert innen HMI- og C&S-applikasjoner hos Schneider Electric

Pressemelding -

Nyansatt ekspert innen HMI- og C&S-applikasjoner hos Schneider Electric

Jesper Rasmussen (dansk, 33 år) startet i Schneider Electric Norge som Product Application Engineer HMI & C&S for industri i mars 2015.

Rasmussen er produktekspert på HMI samt Control & Signaling. Han har kontoradresse hos Schneider Electric Danmark i Ballerup utenfor København, men vil arbeide halvparten av tiden i Norge.

Han har arbeidet med salg av automasjonsprodukter de siste ti årene, blant annet for en mindre distributør i Danmark hvor han solgte produkter fra Schneider Electric og andre produsenter til OEM og sluttbrukere. De siste fire årene har han hatt salgsansvar for elektriske sensorer for den sveitsiske produsenten Baumer i den østlige delen av Danmark.

Jesper er utdannet elektriker med videreutdanning innen internasjonal handel og markedsføring fra Copenhagen Business School.

- Jeg gleder mig til å kunne hjelpe mine kolleger i Norge og Danmark med å utvikle salget av HMI og C&S-produkter. Det er utrolig spennende å være en del av en virksomhet som Schneider Electric, som leder i utviklingen av nye produkter. Samtidig gleder jeg meg til å kunne skape innovative og konkurransedyktige løsninger for våre kunder i Norge, sier Rasmussen.


For ytterligere informasjon:
Karoline Aasgaard, Marcom Manager, mobil: 90676871.

karoline.aasgaard@schneider-electric.com


Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687