Gå videre til innhold
Ny energisparende touchtermostat

Pressemelding -

Ny energisparende touchtermostat

Schneider Electric lanserer energisparende ukestermostat med nye funksjoner.
Spar opptil 20 % strøm uten at det går utover komforten.

Enkel å montere og bruke

Intuitive symboler gjør det enkelt for installatøren å idriftsette termostaten. Ved hjelp av ulike innstillinger for romføler, gulvføler, en kombinasjon av disse samt effektregulator, dekkes alle behov for styring. For sluttbrukeren er det enkelt å angi status på for eksempel ”frostsikring” eller ”ECO”-modus. Displaylyset kan dempes. Visningen rullerer mellom dato/klokke, modus og strømspareindikator.

Komplett serie

Exxact-serien består av et bredt utvalg brytere, stikkontakter, elektronikkprodukter, osv., som alle passer i samme rammesystem. Du kan velge mellom tre ulike farger og forskjellige materialer.

Opplysninger om bestilling

5491566Exxact uketerm m/touchd, hvit
5491567Exxact uketerm m/touchd, antrasitt
5491568Exxact uketerm m/touchd, metall

For mer informasjon om Exxact-serien fra Schneider Electric, besøk www.schneider-electric.com/no eller kontakt:
Produktsjef Magne Rokke, magne.rokke@schneider-electric.com
Mobil: 40644044

Emner

Kategorier


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687