Gå videre til innhold
Schneider Electric vinner global markedsanalyse for BMS-systemer

Pressemelding -

Schneider Electric vinner global markedsanalyse for BMS-systemer

Prisen for bransjens beste BMS-system går til Schneider Electric, med SmartStruxure. I et marked som etterspør stadig mer effektive løsninger henger kåringen høyt.

I følge Navigant Research, som står bak kåringen, vinner SmartStruxure først og fremst på grunn av sin evne til å optimere energistyring og redusere drift- og vedlikeholdskostnader for effektiv bygningsdrift. I tillegg trekker Naivant Research fram systemets analysemuligheter, som bidrar til å utvikle og optimalisere byggdriften.

- Det er selvsagt gøy med annerkjennelse for at vi klarer å ha bade innovative og stabile systemer samtidig. Fornøyde kunder, gode partnere og teknologisk fremgang gjør oss sultne på å fortsette arbeidet. Jeg ser kåringen som et klarsignal for å utvikle neste generasjon BMS, bygd på løsningene vi har i dag, sier Dag Otterstad, direktør for EcoBuilding & Field Services i Schneider Electric.

- En hjørnestein for byggsektoren

Prisen går til Schneider Electric, for andre år på rad. Navigant Research gir selskapet honnør og omtaler teknologien SmartStruxure som en hjørnestein innen infrastruktur og bygningsdrift.

-Schneider Electric dominerer fagmiljøet med sin ekspertise i energieffektivisering. Med dyptgående kunnskap for ulike bransjer evner Schneider Electric å utvikle og optimalisere kundens behov. Selskapet tilbyr i tillegg fleksible produkter tilpasset kundens ønsker, sier Casey Talon, forskningsanalytiker hos Navigant Research.

SmartStruxure-plattformen er utviklet for å utnytte bygningsdriftens fulle potensiale. Otterstadforteller hvordan:

-Tradisjonelt sett har informasjonsbehandlingen vært preget av silotenkning. Vi har heller sørget for at de forskjellige informasjonsstrømmene spiller på lag. Da får kunden god oversikt over energi- og ressursbruken i byggdriften. Det unike med SmartStuxure er kort og godt at teknologien bygger bro mellom de tradisjonelle informasjonssiloene.

Teknologien er cloud-basert og tilgjengelig på flere plattformer. Muligheten til å styre bygningsdriften fra en mobilapplikasjon kan være et svært nyttig administrasjonsverktøy.

Fakta
SmartStruxure er en del av Schneider Electrics IoT-plattform EcoStruxure, som allerede er installert i 450.000 bygninger rundt om i verden. SmartStruxure er laget for effektivt å optimalisere byggdriften effektivt. Selskapet bak teknologien trekker spesielt frem fire punkter.

  • Sparer energiforbruket med opptil 30%
  • Generer helhetlig oversikt med grafiske analyser
  • Kan styres via mobilapplikasjon
  • Skybasert teknologi tilgjengelig på flere plattformen

Navigant research

  • Analyseselskapet vurderer miljøvennlige teknologisystemer for effektiv energistyring.
  • Hvert år foretar de en dybdeanalyse av teknologi for energistyring i bygg (BMS-systemer).
  • Selskap i BMS-markedet bedømmes etter 12 kriterier som tester alt fra strategi til gjennomføringsevne.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2015 en omsetning på 27 milliarder euro. Våre 160 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land innenfor akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag en sterk markedsposisjon og 600 ansatte.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.

I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687