Gå videre til innhold
Modicon M580 ePAC
Modicon M580 ePAC

Pressemelding -

Modicon M580 - Bærekraftig ePAC for økt produktivitet og sikkerhet

Fremtidsrettet ePAC
Gjennom de siste 20 årene har den teknologiske utviklingen innen industriell automasjon gitt oss kraftigere prosessorer med mer minne, høyere ytelse og flere funksjoner. Utviklingen har ført til økt produktivitet, effektivitet, sikkerhet og bærekraft i prosessormiljøet. Hos Schneider Electric har denne teknologiske utviklingen blitt utnyttet til fulle for å kunne levere en PAC (programmable automation controller), Modicon M580, som imøtekommer nåværende og fremtidige behov i et marked i konstant utvikling.

Modicon M580 avløser Quantum, Premium og Micro PAC
Fra 31. desember 2018 vil Modicon Premium og Modicon Quantum ersattes med Modicon M580 - etter mer enn 20 år på markedet. TSX Micro utgår også 31. desember 2019. Schneider Electric støtter og tilbyr service på disse produkter i 8 år etter at det aktive salget er stoppet.

Nye muligheter sikrer en enkel overgang
Schneider Electric Modicon M580 ePAC har en av de kraftigste prosessorer i bransjen og byr på bedre ytelse og konnektivitet. Det er viktig å ha en åpen, men sikker prosessor. Derfor har Modicon M580 innebygget cybersikkerhet i kjernen samt tredjeparts sikkerhetssertifiseringer. Prosessorene er blitt grundig testet mot malware (skadelig programvare). Modicon M580 bidrar dermed til et kontrollsystem med bedre driftseffektivitet og økt levetid.

Lett å oppgradere med lav risiko
Schneider Electric har utviklet en serie verktøy og teknikker som gjør det så effektivt som mulig for kundene å oppgradere fra sine gamle PAC til Modicon M580. Slik får de mest mulig ut av sine eksisterende automasjonsprodukter.

  • Modicon M580 er kompatibel med Modicon Premium og Modicon Quantum.
  • Minimal oppgraderingstid
  • Lavere omkostninger ved skifte
  • Software for å importere eksisterende applikasjoner i Unity Pro.

For mer informasjon:
Flemming Stordal Hansen Product Manager,
flemming.hansen@schneider-electric.com
Mobil: +4560217836
Se Modicon M580 på Schneider Electrics websider

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687