Gå videre til innhold
Masterpact MTZ effektbryteren fra Schneider Electric får i 2018 nye funksjoner og digitale moduler.
Masterpact MTZ effektbryteren fra Schneider Electric får i 2018 nye funksjoner og digitale moduler.

Pressemelding -

Masterpact MTZ - Fornyet effektbryter med bedre sikkerhet, fleksibilitet og digital opplevelse

Den populære effektbryteren Masterpact MTZ fra Schneider Electric får nå flere nye avanserte funksjoner for vern, måling og sikkerhet, tilpasset behovene i kritiske og krevende installasjoner.

Masterpact MTZ tilbyr funksjonene som er nødvendig for å bygge smarte, effektive og sikre anlegg for energidistribusjon.

Funksjoner for vern, måling og sikkerhet for MTZ, kan deles i to hovedkategorier:

Standardfunksjoner og DigitaleModuler (DM)

  1. Standardfunksjoner
    Funksjoner som overlast og kortslutningsvern samt integrert (energi)måling og mulighet for kommunikasjon, leveres som standard i alle Masterpact MTZ.
  2. DigitaleModuler (DM) er tilvalg som kan bestykkes, bestilles og leveres når bryteren bestilles komplett i første omgang, men de kan også bestilles separat i etterkant for opplasting i vernet på eksisterende brytere. Dette kan gjøres når som helst, også under drift og uten strømbrudd, hvilket gir meget stor grad av fleksibilitet.
    Modulene kan bestilles 24/7 i Schneider Electric GoDigital nettbutikk eller hos teknisk support

Flere detaljer om de nye funksjonene og digitale moduler i nye Masterpact MTZ effektbryter, kan du finne her


Se ellers våre nettsider om Masterpact MTZ

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687