Gå videre til innhold
Karoline Nystrøm ny Norgessjef i Schneider Electric

Pressemelding -

Karoline Nystrøm ny Norgessjef i Schneider Electric

Oslo, 20. november 2018

Ved årsskiftet tiltrer Karoline Nystrøm stillingen som ny administrerende direktør i Schneider Electric Norge. Nystrøm har vært ansatt i Schneider Electric siden mars 2018, og har til nå vært salgsdirektør i selskapet. Tidligere har Karoline Nystrøm lang ledererfaring både nasjonalt og internasjonalt, og har jobbet i selskaper som Accenture, Telenor og Experis.

- Jeg er veldig glad for at Karoline Nystrøm nå tar steget inn i rollen som Norgessjef, og er sikker på at hun vil videreføre suksessen vi opplever i Norge, sier Niels Svenningsen, Zone President i Schneider Electric Nord-Europa. - Schneider Electric har en aktiv lederrolle innen utvikling av grønne løsninger på viktige områder i samfunnet: Det handler om innovative og bærekraftige løsninger for hjem, bygg, transport og datasentre. Karoline bringer med seg bred erfaring og kompetanse innen ledelse av teknologibedrifter, noe som blir viktig både for virksomheten og partnerne våre i fremtiden.

Bærekraft og grønt lederskap

- Jeg ser frem til å ta fatt på den spennende jobben det er å lede et fremoverlent teknologiselskap som Schneider Electric, sier Karoline Nystrøm.

- Jeg ser på Schneider Electric som et attraktivt selskap med høyt kompetente medarbeidere, men som også har et potensiale til å utvikle seg videre. Vi kommer i tiden fremover både til å styrke vår posisjon der vi allerede er ledende, men planlegger også å vokse i nye markeder. Her tror jeg grønt lederskap vil bli stadig viktigere, og å vise løsninger på verdens viktigste problem, nemlig klimaet, gjennom grønn teknologi.

Schneider Electric er et selskap som satser tungt på investeringer i FoU – globalt bruker selskapet 5% av omsetningen på FoU, noe som utgjør ca 10 mrd NOK. Dette gjør selskapet godt rustet til å komme med nye og innovative løsninger.

- Norge ligger i front på mange områder; deriblant innen EV og klimavennlige bygg. Derfor er ikke den norske delen av Schneider Electric bare et lite land i et stort konsern, men en innovasjons-hub som utfordrer både politiske standpunkt og næringslivets syn på klimaproblematikken, sier Nystrøm, og legger til:

- Jeg gleder meg til å jobbe for at Schneider Electrics grønne teknologi får økt oppmerksomhet og betydning for hvordan samfunns- og næringslivet handler når vi sammen skal skape en bærekraftig fremtid. Potensialet til Schneider Electric i Norge er stort, da interessen for bærekraftige og innovative løsninger er stor her hjemme.

Karoline Nystrøm etterfølger Dagfinn Ringås, som går over i nye utfordringer utenfor Schneider Electric. 

Emner


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687