Gå videre til innhold
KNX Multitouch Pro er perfekt til hoteller, kontorer og andre næringsbygg, og kan også brukes i boliger.
KNX Multitouch Pro er perfekt til hoteller, kontorer og andre næringsbygg, og kan også brukes i boliger.

Pressemelding -

Innovativ og fleksibel romstyring for boliger, små bygg og hotell

Schneider Electric, global spesialist på energistyring og automasjon, lanserer KNX Multitouch Pro og KNX Trykknapp Pro: to nye KNX-baserte grensesnitt. KNX er en standardisert og åpen kommunikasjonsprotokoll for byggautomasjon. KNX Multitouch Pro og KNX Trykknapp Pro integrerer innovativ KNX-teknologi for å gi forbrukere det beste og mest fleksible systemet for drift og styring av bygg, og dermed oppnå maksimal komfort.

- Kunder forventer i dag både nytenkning og brukervennlighet. KNX Multitouch Pro og KNX Trykknapp Pro er Schneider Electrics svar på det, sier produktsjef Karen Rein. - Resultatet er intuitiv og fleksibel styring av belysning, temperatur og persienner ved hjelp av et enkelt brukergrensesnitt som minner om smarttelefon og nettbrett. Den nye løsningen dekker flere funksjoner og forenkler dermed arbeidet til både installatører og driftspersonell/ sluttbrukere.

Trykkfølsom berøringsskjerm
KNX Multitouch Pro er utstyrt med en trykkfølsom berøringsskjerm som kan bli installert i hvert rom på et sentralt punkt. Skjermen kombinerer allsidigheten til en termostat/ flerfunksjonell trykknapp med teknologien vi er vant til på smarttelefon/ nettbrett. Valg av funksjoner skjer ved å sveipe, og hovedmenyen er brukervennlig og intuitiv. KNX Multitouch Pro er innovativ blant annet for muligheten for å aktivere den mest brukte funksjonen med én enkel håndbevegelse.KNX Trykknapp Pro er prosjektert som en utvidelse av KNX Multitouch Pro, for installasjon i områder hvor det kreves tilleggsfunksjoner for lokal lys- og persiennestyring. Med grunnlag i høykvalitetsdesign gir KNX Trykknapp Pro brukere full kontroll og komfort i hjemmet med sine intuitive og brukervennlige funksjonssymboler. Symbolene kan bli bakbelyst og skreddersydd individuelle behov.

KNX Trykknapp Pro styrer  lys,  persienner  og markise  scenarier  via håndbevegelser .

Enkel installasjon
Et viktig fremskritt ved løsningen, som er spesielt interessant for installatører, er at planleggingen og idriftsettingen av de nye KNX-brukergrensesnittene er ekstremt fleksibelt og enkelt å gjennomføre. Programmeringen av KNX Trykknapp Pro er spesielt rask, og ønskede funksjoner kan endres når som helst uten å miste gruppeadresser. Verken KNX Multitouch Pro eller KNX Trykknapp Pro krever ekstra strømforsyning.

Prisbelønt design
Også når det gjelder utseendet skiller KNX Multitouch Pro og KNX Trykknapp Pro seg ut med prisbelønte bryterserier, som preges av høykvalitetsmaterialer, stilige farger og elegant design.

KNX Multitouch Pro og KNX Trykknapp Pro er ideelle for både nybygg og rehabilitering og er utviklet både for hoteller, kontorer og andre næringsbygg, men kan også brukes i boliger.

For mer informasjon: www.schneider-electric.no

Karen Rein, produktsjef, Mobil: +47 91854811. karen.rein@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687