Gå videre til innhold
Innovasjon i verdensberømt kirkebygg: Schneider Electric vant pris for datasenter i Sagrada Familia

Pressemelding -

Innovasjon i verdensberømt kirkebygg: Schneider Electric vant pris for datasenter i Sagrada Familia

Schneider Electric mottok nylig prisen «DatacenterDynamics Leaders EMEA Award» for sitt spesialtilpassede, prefabrikerte datasenter installert i Antoni Gaudís verdensberømte Sagrada Familia i Barcelona.

- Sikkerheten knyttet til IT-prosessene våre er kritisk. For å sikre fleksibel og skalerbar infrastruktur i en periode med omfattende endringer, måtte vi tenke alternativt. Microdatasenteret levert av Schneider Electric møter våre spesifikasjoner og krav knyttet til mobile løsninger, uten å påvirke turistene negativt, byggearbeidene eller måten vi driver en aktiv kirke på. Jeg er svært fornøyd med prisen, sier Fernando Villa, informasjonsdirektør for Sagrada Familia.

Utmerkelsen regnes som bransjens «Oscar-pris»

- Siden den ble lansert, har denne prisen blitt “Oscar-prisen“ i vår bransje, og vi er svært glade for å motta en slik utmerkelse som innebærer en stor anerkjennelse av teamet som har arbeidet med prosjektet, både i Sagrada Familia og i Schneider Electric. Prisen kommer i en periode hvor vi ser økende interesse for microdatasenterløsningene våre og et stadig økende antall enheter og applikasjoner som kobles til nettet og edge computing, sier Hal Grant, Executive Vice-President, IT Business hos Schneider Electric.

Den integrerte, prefabrikerte datasenterløsningen fra Schneider Electric gjør operatørene i stand til å styre sikkerheten, og effektivt kontrollere de mange millioner besøkende i kirken hvert år. Sagrada Familia er på UNESCOs verdensarvliste og er den mest besøkte turistattraksjonen I Barcelona.

For å spesialtilpasse løsningen, la Schneider Electric ekstra vekt på at det prefabrikerte datasenteret enkelt skal kunne flyttes ved behov. Fasiliteten krever minimalt med montasje på stedet. Modulene ble levert til kirken med racks, UPS, strømfordeling, kjøling, monitorering og overvåking forhåndsinstallert. Modulen har et robust design med høy sikkerhet. Elektriske og mekaniske forbindelser kobles enkelt til og fra ved behov for flytting og service av datasentermodulen eller infrastrukturkomponentene.

Bildetekst: Davide Ortisi (til venstre), Product Marketing Manager, Prefabrikerte Data Center Modules, Schneider Electric, og Fernando Villa, CIO Sagrada Familia.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
På Facebook
På LinkedIn
Google+
På YouTube
På SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687