Gå videre til innhold
​Ekspertene på slambehandling i havbruk, Blue Ocean Technology AS har inngått en Technology Partner Agreement med Schneider Electric.
​Ekspertene på slambehandling i havbruk, Blue Ocean Technology AS har inngått en Technology Partner Agreement med Schneider Electric.

Pressemelding -

Inngår teknologi- og utviklingssamarbeid med Schneider Electric

Ekspertene på slambehandling i havbruk, Blue Ocean Technology AS har inngått en Technology Partner Agreement med Schneider Electric.

Avtalen innbefatter samarbeid innen teknologiutvikling for Blue Oceans anlegg innen slambehandling for lukkede oppdrettsanlegg på land og i sjø, samt utstyr og løsninger for prosessovervåking og kontroll.

-Vi er begeistret for dette samarbeidet. Løsningene våre er svært etterspurte, og vi merker allerede at Schneider Electric gjør oss i stand til å tilby enda bedre løsninger – blant annet innen systemutvikling, arkitektur for overvåking og kontroll (EcoStruxure), forebyggende vedlikehold basert på maskinlæring og rapporteringsmoduler for kunde, sier Jan Henning Legreid, leder produktutvikling og salg hos Blue Ocean Technology.

Blue Ocean Technology har lenge hovedsakelig brukt Schneider Electric-komponenter i sine slambehandlingsanlegg for havbruksnæringen. Det vil nå bli mer eksklusiv bruk, og samarbeidet vil åpne for mer oppkoblede, digitaliserte anlegg med avansert overvåking og alle muligheter til å integrere med andre systemer on site.

-Vi har lenge fulgt med på virksomheten til Blue Ocean Technology. Landbasert oppdrett – fra settefisk og postsmolt til matfisk på land – er et viktig forretningsområde for Schneider Electric. Blue Ocean Technology leverer svært kompakte anlegg og er opptatt, som oss, av å redusere fotavtrykk og strømforbruk. Dette er i tråd med Schneider Electrics misjon og fokus på bærekraft og effektivisering, i både industriprosesser og energihåndtering. Vi tenker også ganske likt rundt videre utvikling, uttaler Allan Ødegård, Key Account Manager-Aquaculture hos Schneider Electric. Han gleder seg til å hjelpe Blue Ocean Technology i samarbeid med Bergen elektrokompetanse AS i Bergen, som har internasjonal kompetanse innen feltet.

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:

Jan Henning Legreid, Leder produktutvikling og salg, Blue Ocean Technology / Mobil: +47 48294100

Allan Ødegård, Key Account Manager-Aquaculture, Schneider Electric / Mobil: +47 90948108

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

I Schneider Electric mener vi at tilgang til energi og retten til digital utvikling er en grunnleggende menneskerett. Vårt mål er å få alle i stand til å gjøre mer med mindre ressurser, og med smart teknologi som effektiviserer driftsprosesser og reduserer energiforbruket sikrer vi at «Life is On» for Norge og resten av verden. Vi kombinerer innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for bygg, bolig, datasentre, infrastruktur og industri. Vi jobber for å utnytte mulighetene som ligger i et åpent, globalt og nyskapende samfunn som bygger på vår meningsfulle prestasjonskultur med hovedvekt på «inclusive» og «empowered».

www.se.com/no

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687