Gå videre til innhold
Delta i vårt gratis webinar om CoLo-datasentre, direktesendt fra Rhode Island, USA.
Delta i vårt gratis webinar om CoLo-datasentre, direktesendt fra Rhode Island, USA.

Pressemelding -

Webinar 14.03: Hvordan tiltrekke investorer til CoLo-datasentre?

Vi har gleden av å invitere til Schneider Electric og BroadGroup Consultings live webinar om CoLo-datasentre 14. mars. Webinaret blir direktesendt fra Schneider Electric sine kontorer i Rhode Island, USA. Bak initiativet står Digital International Colocation Club (ICC), en global gruppe datasentereksperter, ledere og visjonærer som skal fremme samlokalisering av datasentre.

Viktig å forstå investorenes vurderinger
Temaet for webinaret er: Hvordan tiltrekke investorer? Hva trenger leverandører av samlokaliseringsløsninger å vite?. Samlokalisering (colocation) av datasentre er i en rivende utvikling som tilsynelatende ingen ende vil ta. Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) og Cloud Computing fortsetter å skape behovet for Edge Computing. 2017 var et rekordår når det gjelder antall fusjoner og oppkjøp i bransjen, med opptil 20 milliarder USD i aktivitet. Likevel forblir industrien svært fragmentert med dagens mer enn 1000 leverandører. For ledere i samlokaliseringsbransjen som søker investorer, er det avgjørende å forstå hvordan investorer vurderer deres virksomhet. Minst like viktig er det å vite hvordan bransjen kan vekke økonomisk engasjement og dermed nå de rette investorene.

Konferansen starter: Onsdag 14. mars, kl. 16.00 norsk tid. Varighet: 1 time.

Les mer og meld deg på her!

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687