Gå videre til innhold
Exxact-stikkontaktene med USB-uttak leveres i tre klassiske Exxact farger og kan kombineres med ulike Exxact-rammer av type Primo, Design eller Solid (bestilles ekstra) for å matche enhver type interiør og prosjekttype.
Exxact-stikkontaktene med USB-uttak leveres i tre klassiske Exxact farger og kan kombineres med ulike Exxact-rammer av type Primo, Design eller Solid (bestilles ekstra) for å matche enhver type interiør og prosjekttype.

Pressemelding -

Gjør lading enklere

Schneider Electric kommer med nye Exxact Schuko-stikkontakter med to USB-uttak.

- Hverdagen hjemme og på kontoret er i dag preget av mobilbruk: enheter som telefoner, nettbrett og ulike typer tilbehør som portable høyttalere, smarte klokker og andre enheter som du har på deg, såkalte «wearables», har gjort sitt inntog i både kontorer og hjem, sier produktsjef Deepesh Sharma.

- For å imøtekomme behovet for lading av slikt elektronikkutstyr på en sikker måte, lanserer Schneider Electric to typer Schuko-enkelstikkontakter med USB-uttak:

  • en enkel Schuko-stikkontakt med to integrerte 2 USB A-uttak og fjærklemmer. USB-uttakene har maks 5 V 2,4 A-ladeeffekt. Elnummer: 1502252, 1502253, 1502254;
  • en enkel Schuko-stikkontakt med integrert USB A- + C-uttak, med maks 5 V 3 A-ladeeffekt. Stikkontakten er jordet, har innspenningsklemmer for hurtigkobling og barnevern.
    Elnummer: 1502297, 1502298, 1502299.

Stikkontaktene leveres i tre klassiske Exxact farger og kan kombineres med ulike Exxact-rammer av type Primo, Design eller Solid for å matche enhver type interiør og prosjekttype.
Stikkontakter med USB-uttak er spesielt tiltenkt fellesområder i kontorbygg, men de er like populære ved kjøkkenbenken eller ved sofakroken hjemme.

For ytterligere informasjon: www.se.com/no/exxact

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

I Schneider Electric mener vi at tilgang til energi og retten til digital utvikling er en grunnleggende menneskerett. Vårt mål er å få alle i stand til å gjøre mer med mindre ressurser, og med smart teknologi som effektiviserer driftsprosesser og reduserer energiforbruket sikrer vi at «Life is On» for Norge og resten av verden. Vi kombinerer innovativ teknologi, sanntidsovervåking, programvare og tjenester i integrerte løsninger for bygg, bolig, datasentre, infrastruktur og industri. Vi jobber for å utnytte mulighetene som ligger i et åpent, globalt og nyskapende samfunn som bygger på vår meningsfulle prestasjonskultur med hovedvekt på «inclusive» og «empowered».

www.se.com/no

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter
Facebook
LinkedIn
YouTube

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687