Gå videre til innhold
Elyette Roux ny Vice President for Strategy and Business Development i Schneider Electric

Pressemelding -

Elyette Roux ny Vice President for Strategy and Business Development i Schneider Electric

På bildet: Elyette Roux, ny Vice President for Strategy and Business Development i Schneider Electric

Roux kommer fra stillingen som Vice President for industrisegmentet i Schneider Electric hvor hun har hatt ansvaret for salg, marked og utviklingssentre. Hun har arbeidet i Schneider Electric siden 2007, først i Frankrike og så i Norge.

- Vi er godt posisjonert for å vokse selv om markedet forventes å ha en flat utvikling. Vi skal ta andeler i alle markeder hvor vi opererer, være seg akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg eller bolig. Nå får Elyette et overordnet ansvar for forretningsutviklingen og for at vi har riktige produkter til riktig tid til riktig pris. Jeg er veldig glad for at hun takket ja til denne utfordringen, sier Dagfinn Ringås, CEO i Schneider Electric Norge.

Roux mener det er særlig viktig at selskapet blir mer synlig i det norske markedet.

- Kortsiktig er min prioritet å endre måten vi gjør salg og markedsføring på. Vi må bruke de digitale kanalene langt bedre enn vi gjør i dag slik at vi kan engasjere og begeistre våre samarbeidspartnere og ikke minst de som faktisk bruker produktene våre. Så må vi bli raskere på å få produktene fra tegnebrettet til markedet. Vi bruker store ressurser på innovasjon og utvikling, men tiden til markedet er for lang. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på de nye oppgavene, sier Elyette Roux i Schneider Electric

Roux tiltrådte 1. april.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.
I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
På Facebook
På LinkedIn
Google+
På YouTube
På SE TV
Schneider Electric-blogg

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687